Thursday, June 18, 2009

TAK NAK MAKAN PELANGSING BADAN LAGI


Sejak kebelakangan ini, ramai member yg terkejut dan merungut mengapa saya kurus sangat. mana dah pergi muscle2 dulu?. Ramai yg ingat saya sakit atau X cukup rehat. Malah ada yg lebih teruk, sorang dua kawan ingat saya ambil drugs. Hish...coner angels kiri kanan heh heh heh. Pada kengkawan semua, terima kasih lah sebab mengambil berat sangat. Sebenarnya saya X pernah berjanji pada sesiapapun, tapi saya telah berjanji pada diri sendiri...X akan mencuba atau menyentuh dadah. Ya la...kita penat2 kerja cari wang, tapi wang mengalir laju utk beli dadah... bukan bodoh ker namanya. Dah tu badan pun rosak.

Ok berbalik pada kisah kurus ni. Sebenarnya sebelum ini perut saya mula ada tanda2 membuncit. Come on...what U expect kalau usia dah melintas langsung 30 yrs above. Sebenarnya kebanyakkan lelaki akan menghadapi masalah nak maintain body terutama part perut, sebaik usia mencecah 30 tahun. ceritanya mcm ni, bila ada dah ura2 nak ambil saya sekali lagi untuk iklan laman web yg memerlukan saya londehkan semua...saya mula cemas bila photographer tetap kata " Ayo...perut huduh!!!". Dari hari itu, saya terus mengambil serbuk pelangsing badan dimana saya menjualnya selain protien untuk membina muscle.

Serbuk pelangsing perut ini begitu berkesan sehinggakan bukan hanya perutku saja kempis dan susut, malah badan pun semakin kecut dan kurus. Serbuk pelangsing ini tidak membawa rasa panas badan, berak2 atau mual, kerana ianya hanya perlu diambil sebelum tidur atau selepas sarapan pagi jika mahu result yg sangat2 berkesan. So, pada kengkawan yg risau saya ambil drugs...jgn risau ya, saya bukan penagih. Sebenarnya sejak minggu lepas saya dah stop mengambil serbuk tersebut. kini kembali ke Gym dan body pula dah mula naik. Rasanya saya hanya perlukan another two weeks nak kembalikan potongan badan yg lean mcm dulu dan berat badan yg ideal. nantikan lah kemunculan saya semula heh heh heh.

Pada kengkawan yg bercadang nak membesarkan badan, bolehlah membeli suppliment dari saya. Begitu juga yang ada masalah perut buncit atau masalah berat badan. Hargabya tidak mahal. Kami menjualnya lebih murah dari kedai kerana kami tidak perlu membayar sewa kedai seperti Watson, GNC atau Nature's Farm. Sebagai cintoh, serbuk pelangsing berharga RM148, saya hanya menjualnya dgn harga RM75.00 sahaja. Kalau X nak org tau, just sms me or email jer ya.

34 comments:

iyllienaz said...

hee..patot la maken kurus..serbuk pelangsing la plak..haih..now g gym blk ya..xde offer utk jd model ag ke??

Tijah said...

nak tau nih...
email rafiza_yusof@yahoo.com bleh? tq. hehehe

Anonymous said...

X ada pun email U kat sini. Number kat tepi tu U punya ker? boleh I call? Nak beli kempiskan perut tu

MY HEART & MY SOUL said...

No matter what, kuruspun U still good look bro

LIZA WORLD said...

Ok la tu kurus,model...kan kena slim? tapi kalau body awak mantap mcm dulu laGI BEST

Anonymous said...

anak gajah nak try sedas...email kat
katok_ija@yahoo.com.my

Anonymous said...

Eh nak try pelangsing tu la, lagi kecut perut dan body, lagi baik, pls email kat bagan3233@hotmail.com

Anonymous said...

Boleh keep satu utk saya, camana nak bayar RM75 tu? kalau jumpa u boleh? my email brenda_7783@yahoo.com

Anonymous said...

macam menarik je...

macam berminat nak beli serbuk pelangsing tu...

boleh tolong emelkan maklumat produk?

tuccichekek@gmail.com

Anonymous said...

hye hye..
saya nak serbuk pelangsing..
harap boleh e-mail details..
bob_azrul@yahoo.com
tengkiu..

Anonymous said...

hahaha...aku nak besarkan perut, ko plak nak kempiskan perut. makan dah banyak, excersice pun kerap, dada dah ada shape tapi perut ni ha x naik2. letih ler..camna tu??

Ebby, Amsterdam

encikReza said...

nk jugak serbuk pelansing tuh
email me rezaeiskandar@yahoo.com

tQ

encikReza said...

nk jugak serbuk pelansing tuh
email me rezaeiskandar@yahoo.com

tQ

rizz said...

tkut gak pewot moncet huhuuu

Anonymous said...

sayang, boleh beri contact tak, kak_rah04@yahoo.com

Ejaylicious said...

Nak cuba gak la....umur dah cecah 30an ni

Kos Serani said...

IYLLIE, ada offer juga...sikt2 jer.

KAK JAH, nanti saya email....K.

ANON, my email kosserani@yahoo.com
OR U CAN CALL ME/SMS 017-3948369.

ANDYYYYYYYYYYYYYYYYYYY stop it pls.

LIZA, tengah naikkan dan mantapkan ni...dah mula ok

ANAK GAJAH, nanti saya email ya

BAGAN, nanti email ya

BRENDA, nanti saya email ya.

EBBY, nape nak besarkan perut...u punya perut sexy...la...body dah mantap dah.

REZA, nanti saya email ya.

KAK RAH, nanti saya email ya.

EJAY, dah ok la perut tu maintain lagi, x payah kot. But kalau nak beli call me 017-3948369...saya ada jual protien utk besarkan muscle juga

ezam said...

emailkan saya juga info ttg produk tersebut..kinda interesting....my email add:waklampir@yahoo.com

||| PöJìé PööH ||| said...

Abg Kos!!!
Nak jugak produk pelangsingan badan tuh!
Emel kat Pojie bleh..?
pojie_kmj200@yahoo.com

Anonymous said...

Nak juga la, nak buang perut buncit, dah banyak cuba X berkesan. Email me Liza_87@hotmail.com

Anonymous said...

Nak juga, dah banyak cuba produk lain dah beratus habis, ni RM75 jer? saya nak dua. Email me Hakim_78@hotmail.com

Heartless Devilish said...

aku pun nak kempeskan perot la kos! hahahahahaha...

zac said...

sound cool email me ya : zzaczaini@yahoo.com

Anonymous said...

i want too...can email me yummy40210@Yahoo.com

zam

Anonymous said...

btui2 berkesan ker ni...

ada kesan sampingan x????

slalu nyer result dia trun dlm brapa bln???

Anonymous said...

hye..

btui2 trun ker klu mkn ubt tu...

n ada kesan sampigan x???

n result dia brapa lama leh npk???

Anonymous said...

aku nk suppliment utk bodybuilder tuh.plz email amrissengal@yahoo.com, aper dia n harganya sekali, tq

Natz said...

Owh, nak juga. Ley email me? natz5825@yahoo.com. Mcm mana proses penghantaran (cewah) dan cara nk bayar tue? TQ

Anonymous said...

Bro....bole tolong email for that particular info?

lickingood77@yahoo.com

Thanks a bunch!

Regards,
-Jo-

Anonymous said...

nak tahu gak ...email me at yanz_81@yahoo.com

Anonymous said...

nak tahu gak email me at yanz_81@yahoo.com

ieyla said...

Kalau serbuk pelangsing tu ada jual di Watson...apa namanya nak trylah....

Anonymous said...

nak tau juga email jebon8383@yahoo.com

Anonymous said...

hi, saya terbaca yg u kurus sbb makan serbut tu... serbuk apa ya? x de side effect ke? bagi tau saya ya d abah72@gmail.com

KLIK KAT SINI KALAU NAK EXTRA MONEY.