Wednesday, June 24, 2009

STACY DAN SEPATU TUMIT TINGGI

Sebenarnya saya X suka masukkan entri pasal stacy. Ya la...walau kami rapat, nanti org kata cari publisiti pula. Ni kira entri ke3 saya masukkan tentang hal Stacy di Blog peribadi.Ramai yg tahu Stacy kalau perform, tak sah kalau X pecah lantai atau pecah tanah. Kiranya memang gempak lah persembahannya setiap kali muncul di pentas. Kali ini Stacy telah dijemput ke Tg.Agas, Pekan, Pahang. Kebetulan pula undangan ini bersempena majlis Pecah Tanah untuk tapak cari gali GAS. Hmm...perjalanan jauh tidaklah meletihkan kerana teruja nak jejak Pekan bandar diraja Pahang kononnya. Tapi lokasi tempat ni ya...ampun, memang kat hujung dunia. Dah namanya Tanjung Agas. Kalau ikut geografi, Tanjung ni adalah bentuk tanah yg lekuk, tanah dekat tepi laut atau omputeh kata Bay. My hometown sendiri Tawau adalah Tanjung dan Tawau dulu asal namanya Tanjong. Berbalik pada Stacy, malam persembahan itu dia tampil dengan begitu sopan dan siap memberi ucapan aluan pada Yg mulia Tenkgu muda Mahkota Pahang, sedangkan artis2 AF7, X seorangpun greeting tengku muda ( mungkin mereka baru lagi dan kurang peka ). stacy mengenakan kameja putih dan seluar hitam yg cuttingnya membuat dia tampak tinggi. Yg menariknya, dia memakai high heels yg tinggi yg mana tumitnya sangat halus. Cuba bayangkan dia menari rancak dgn kaki kasut yg halus dari jari kelengking. Saya yg duduk kat baris depanpun rasa nak putus jantung takut kalau dia terpelecok@tersandung atau tetiba tumit patah. ya..la, biasanya org menari rancak ni memakai sneakers,kasut sukan atau kasut but yg tapaknya stabil. Saya memuji Stacy dgn penampilan sebegitu, sangat sopan. Mcm biasa, saya selalu nasihatkan dia agar peka dlm soal pemilihan pakaian mengikut kesesuain majlis, kecuali pakaian telah disediakan, susahlah nak cakap. Seronoknya dgn stacy, kita dapat berkongsi rahsia yg mana dia tidak share dgn wartawan.

KOSE AF8, AKIM AF7 & QHAUD AF7
MENYAMPAIKAN HADIAH PADA PEMENANG KARAOKE
PERSEMBAHAN BERAMAI DGN ARTIS AF7, AURA STACY TIDAK TENGGELAM
SEMPAT MELAWAT AHLI SF...CAPIK YG STUDY KAT KUANTAN
BARU SAMPAI KAT TG.AGAS...MEMANG BANYAK AGAS
SEMPAT POSE KAT PENTAS SEBELUM STACY PERFORM
SENGAL-SENGAL
LA...LA...LA...LA...LA...LA, KAMU YG BAWAKU TERBANG
NGANTOK & LETIH, NI KERJA HAORI CURI2 SNAP

15 comments:

rizz said...

waghh ade akim disitu hahah.stacy mmg hebat..smpai terlentok suda abg kos.pnat ye

HAORI said...

hahahah..
Kos AF8???
mudah2 an..
eheheheh...
erk..jan marah ek sb snap gambar masa tdo..hehehe

Kos Serani said...

Owh Rizz pun minat Akim, yup dia ada juga...bagus budaknya. Memang letih la Rizz, perjalanan jauh, show lambat start, lopeh tu...lambat pulak habis...lotih den...but Happy

Kos Serani said...

ERRY, yup AF8...meneruskan perjuangan TOI,ISMA & KAKAK DATO SITI ( kategori 30thn ke atas )yg gagal menjadi juara heh heh heh

LIZA WORLD said...

Suka tengok org tu tidur, comel...mcm baby tengah sleeping heX3

iyllienaz said...

haha..kose AF8??boley lagi..all da best!!

Kos Serani said...

LIZA, baby sangat la tu aku...sampai mulut hampir ternganga bukan masok lalat tapi masok agas heh heh heh.

IYLLIENAZ, heh heh heh saja jer kalau jadi ni TAGLINE aku " HAI MALAYSIA & BRUNEI...JAG LUPA VOTE FOR ME...( TAGLINE ) "OPPSS ALAMAK TERKURANG SUDA...HOYEH...HOYEAH"

chimera said...

Kos af8... hmmm, saya pun nak joint juagklah.. chime af8... nanti boleh nyanyi lagi menuju puncak sesama... hehe.

ok. kose... tag tu saya dah jawab... hehehe...

Fifiey82 said...

kose af8.... muakakkakakakkakakakkaka

||| PöJìé PööH ||| said...

ehhh kat Pahang pun ada Tg Agas gak..
i tot kat Johor jer ada Tg Agas..
heheh..

Kos Serani said...

Wah...boleh bayangkan dua aku dan Chime menari bersama sepuluh pelajar yg lain menyanyi dan menari menuju puncak. Dah ada Tagline ker Chime?
Anyway...thanx utk menyudahkan tugasan itu.

FIFIEY...nape? X caya? mati la aku...

POJIE, owh...ada juga ker kat Johor, yg pasti aku dah serik dgn nama2 Agas ni heh heh heh

Meen Zuleyka said...

kos, jgn lupe promote mh bru gmbr stacy pose dlm kolam dgn iqram...meletup beb...

Kos Serani said...

Thanx so much for the info meen, sure war2kan...Stacy's Frenz selalu beli apa jer artikel yg kuar pasal Stacy atau SF kat Media, sampai ada yg beli 3naskah seorang,bayangkan berapa ramai ahli Sf dan peminat Stacy.

P/S: memang vogue Meen kat photo Media Hiburan tu...cayalah U jadi editor majalah mingguan yg paling laris dan hot

armouris said...

info tentang kasut tumit tinggi kat sini - High Heels Are Bad

armouris said...

info tentang kasut tumit tinggi kat sini - High Heels Are Bad

KLIK KAT SINI KALAU NAK EXTRA MONEY.