Friday, June 19, 2009

DAPAT TAG DARI PAKWEKU? WAH!!!!

Mesti suspen tajuk entri kali ni...kan. Wah, aku ada dapat tag dari Pakweku? aku ada pakwe? adoi!!! bukan lah...kawan yg bagi Tag ni namanya pakwe, memang seorang yg kreatif dia ni...rasa berdosa pulak kalau abaikan tugasan yg dia bagi. Kawan2 Blog biarpun tak pernah jumpa, harus dilayan sebaik mungkin, mereka kawan juga.

1.Anda Rasa Anda Hot?
Mungkin kot? heh heh heh, cuba merendah diri la ni...so drama...aku, kan. Ya la, HOT la sebab bukan aku sendiri yg kata, org yg kata, ada siap komen pic terlampau aku sebagai "MAHLUK TUHAN PALING SEXY"...X caya, cuba tengok segala komen photo aku kat www.myspace.com/kosserani

2.Upload Pic Yg Anda Rasa Sexy.
SILA RUJUK KAT ATAS

3.MENGAPA ANDA SUKA PIC TU?

Erm...saya suka photo ni sebab sebab ramai yg komen kata mata sexy, senyuman sexy ntah arr heh heh heh
*************************************

4. Bile kali terakhir anda makan pizza ?
Makan kat Pizza Hut @ Pavillion last month. Nak pengsan nak habiskan sorang sebab saya bukan pemakan
******************************************

5. Lagu terakhir yang anda dengar ?
lagu 'SEBELUM CAHAYA' dendangan kumpulan "LETTO" dlm maksudnya beb
****************************************
6. Selain dari name sendiri, anda suke di panggil dengan name ape ?
Kengkawan rapat jer tau, nama rumah atau nama kampungku iaitu NONOY. Selain nama sendiri, saya suka org panggil nama manja ni NONOY
*****************************************

7. Tag lagi enam orang
ERRY@HAORI
TKVIE
RIANA
MRS.X
RIZZ
CHIME
( matila...mesti mereka marah ni )
**********************************

8. Sape no satu bagi anda ?
kengkawan X kira dekat atau jauh,asalkan dah jadi kawan...mereka keutamaan saya
*********************************

9. orang no tige ade hubungan ngan sape ?
Stacy & Chaq
*************************************

10. Kate sesuatu berkenaan dengan no lima ?
RIZZ,walau X penah jumpa dgn ko, jgn lupa invite aku masa B'day u ok
***************************************

11. Bagi pesanan kepada orang no enam ?
CHIME, jgn nak ngelak...walau U penah buat ker belum...kena siapkan juga tugasan dariku ini

11 comments:

MY HEART & MY SOUL said...

Bro, sexy look...wow, x payah buka baju I can see ur sexiest from ur eyes

LIZA WORLD said...

Tang mata kurang sexy la, senyuman tu yg boleh buat jantung gugur. milik siapaka pemuda ini?

chimera said...

mana kos tahu saya tgh gelak nihh.. hehehehe... tapi, memang betul.. dah pernah buatlah tag ni dulu. letak gambar sexi pastu ada org tu marah pulak... dah kena delete balik semula...

papepun, saya suka jugk tgk pic kos yg kat atas tu.. wajah nampak mesra, nampak baik, nampak beriman gitu.. hehehehe

Alam Setia said...

Simple dan selesa. Kekalkan. Kang free, saya ambil ur picture. Hahahah

Kos Serani said...

ANDY...Ayo,ni mcm provoke jer ni keh keh keh.

LIZA, tanya lah direct heh heh heh. Tengah naikkan body balik ni.

CHIME, beriman sangat...kan muka aku heh heh heh tapi orgnya nakal keh keh keh.Thanx la...buat je, aku dah baca entrimu pasal ni hari ti.

Thanx Alam, bila nak jadikan aku bahan sorotan kameramu?

Adriana07 said...

aku ada hubungan dgn chaq? huish... gossip hangat ni...

Ejaylicious said...

HI Bro....thanks jadi followers. Bahan untuk tambah tinggi ada tak..ahak. Gurau jer.

Pasal tagged..aku pun terkena gak..so kena la buat kan...

Lastly nama kita dekat2 sama la....yang SERANI tu..kalau nama u betul lah.

Kos Serani said...

RIANA, ada hubungan dlm FC jer ok, jgn lebih2...Chaq is my brother, kalau U over kat dia, aku rejam U wakaka.

RIZ buat jer jgn berdolak-dalih heh heh heh. Tang Serani tu, sama la...tu my Daddy name

rizz said...

wawaa abis la kna tag haha nti rizz wat k haha.lawa gmba abg kos ngeee

Kos Serani said...

Hah...buat, jgn X buat

Anonymous said...

PADA SAYA< TAK SEXY PUN TAPI SEJUK MATA MENATAP PIC MAMAT NI. INDAHNYA WAJAH BAK BIDADARA

KLIK KAT SINI KALAU NAK EXTRA MONEY.