Sunday, June 14, 2009

A SHOULDER TO CRY ON

EDWIN YANG JUGA BERASAL SAMA MACAM AKU DARI SABAH,TINGGI SIKIT DARI AKU,TAPI KALAH SIKIT DARI SEGI LUCK.PERNAH DITAWARKAN MENJADI MODEL OLEH NEW YORK AGENCY TAHUN LEPAS, TAPI X SANGGUP TINGGALKAN ORG TERSAYANG.
EDWIN MEMBUATKAN AIRMATAKU MENGALIR TATKALA DIA MENEPUK BAHUKU
MRS.X YG SENTIASA MENGAMBIL BERAT MEMBUATKAN SEMANGATKU NAIK. DIA KU KENALI MELALUI STACY'S FRENZ.
REEN YG MEMBUATKANKU SEDIHKU LENYAP DGN CALLNYA. DIA KU KENALI MELALUI STACY'S FRENZ.
HAMPIR SEJAM REEN CALL AKU HINGGAKAN LOW BATTERY MOBILEKU
ANDY YG MEMBUAT AKU KEMBALI SENYUM DGN JENAKANYA. HANYA KENAL DIA DI ALAM MAYA SIBER DAN X PERNAH JUMPA
ANDY MENELEFON AGAK LAMA SAMPAI TELINGAKU PANAS DEK HABA HP

X LUPA, HALIZA YG RAJIN SMS JAUH NUN DI IPOH...TRIMAS KU UCAPKAN. LIZA YG MISTERIUS,X KENAL RUPA DAN X PERNAH JUMPA

Dalam banyak2 lagu, saya sangat terkesan dengan lagu zaman persekolahan saya dendangan TOMMY PAGE. Bait2 lagu yg begitu mengesankan berlegar2 di kotak fikiran " Everyone need, a shoulder to cry on. Everyone need, a friend to rely on. When the day has gone...coz i'll be there, I'll be your shoulder to cry on". Sekuat mana pun kita, sekeras mana pun hati kita, atau setegar manapun kita control macho...tapi dalam keadaan rundung tiba2 ada yg datang menepuk bahu kita...sambil berkata " Dont worry,everything will be fine!". Arghh!!! mengalir juga airmata. Manakala dalam keseorangan, tiba2 seseorang menelefon dan memberi kata2 semangat, rasa haru membuak2 di dada terlepas juga dengan esakkan dek menahan lama hiba yg menggunung. Ya, siapa sangka kawan yg hanya kita kenal dari jauh, hanya rajin menyapa kita di alam siber tiba2 menjadi penawar meredakan rintihan jiwa. Siapa menyangka Andy dan Haliza yg ku kenali tapi tidak pernah bersua wajah...hanya menyapa mesra melalui alam siber, menjadi antara yg meleraikan jiwa laraku. Terima kasih pada teman yg begitu prihatin,walau aku tidak menyatakan secara terang masalah yg melanda, tapi keprihatinan kamu semua ibarat tangan yg dihulurkan kala aku jatuh tersungkur dek tersandung batu derita.

12 comments:

rizz said...

sweet la andy tuh abg kos ahha

Kos Serani said...

RIZZ,Yup...dia tu comel dan lucu, siap nyanyi lagu 'KEMBALI SENYUM' lagu Izwan Pilus masa call abg heh heh heh. Katanya dia study lagi, tapi anak org kaya...tiap kali call abg...mesti lama, telinga abg sampai panas.

LIZA WORLD said...

Ehh...nama saya disebut juga,TQ la, saya hanya jalankan tugas as a friend. Hanya sms jer ( walau bertubi2 heX3 ). Hari ni hari U, mana tahu next time saya pula ada problem, sudilah kiranya jadi ubat penenang heX3

MY HEART & MY SOUL said...

Ehh,manada sweet. Abg Kose tu lagi la sweet specially kalau dia senyum. Tu yg aii suruh dia kembali senyum. Kakak kata mata abg kose sexy dan senyum menawan. Abg Edwin tu model juga ker abg kose? wah, cayalah org Sabah ni, wajah unik.

Kos Serani said...

LIZA, budi baik dikenang jua.

ANDY, ni dah merapu jauh ni...nak beriparkan org Sabah ker? Ko yg pilih, atau kakakmu? heh heh heh. Pilih siapa calonnya? aku atau si Edwin? sounds mcm berkenan berim

Kos Serani said...

mcm berkenan beriparkan Edwin..

Adriana07 said...

aku sweet tak? hohoho.. menyibuk je ni...

Fifiey82 said...

cute lah andy tu kose... kim salam ah... ekekekke

Heartless Devilish said...

apa gunanye seorang kawan tika kiter diperlukan?
nnt² kiter sambong berborak tau..
hahahaha.. kong plak bateri ko aritu..
baru semangat nak wat ko gelak²

Kos Serani said...

RIANA, kamoo bukan sweet...JELITA heh heh heh.

FIFIEY...kim salam? dia si Andy tu Christian la keh ke keh, Xpe aku tukar U send Regards kat dia ( Ehh...sama lah tu kek kek kek )

REEN, Thanx, rasanya dah lama aku X gelak mcm ketawa pecah tu...kan. Anyway...thanx coz u were there when raining in my heart.

Anonymous said...

Best prise for buy cozaar professional in usa
[url=http://buycozaar.groupsite.com]Buy Cozaar [/url] buy cozaar europe buy bradn cozaar cheapest cozaar generic substitute [url=http://my.opera.com/BuyCozaar/blog/2010/08/03/buy-cozaar-online-buy-cheap-losartan-25-50-100mg-0-69-per-pill]Buy Cozaar Online[/url] buy herbal cozaar jellies buy cozaar in great britain cozaar prices australia [url=http://my.speedtv.com/buycozaaronline]generic cozaar blue pill 25mg
[/url] cozaar 10 pills 3.87 cozaar price strategy buy cheao cgeap kamagra uk cozaar cheap generic cozaar substitutes
cheap herbal cozaar in canada buy cozaar lowest prices for cozaar generic cozaar china
cozaar ecstasy tablets pills buy cozaar paypal buy cozaar in stoke on trent cozaar versus generic
http://buycozaar.groupsite.com bingo buy game online cozaar retail price of cozaar c-pill generic cozaar http://my.opera.com/BuyCozaar/blog/2010/08/03/buy-cozaar-online-buy-cheap-losartan-25-50-100mg-0-69-per-pill cheap cozaar in uk kamagra suhagra generic cozaar buy discreet medical cozaar http://my.speedtv.com/buycozaaronline cozaar without prescription cheap rate generic cozaar order cozaar buying cozaar uk

Anonymous said...

Order Cipro Online no Prescription [url=http://buyciproonline.groupsite.com]Buy Cipro Online[/url] best prices on Cipro 500 ciprofloxacin hcl mg tarzan Buy Cipro Online No Prescription Cipro cheapest online sellers will Cipro go generic soon http://buyciproonline.groupsite.com cheap online purchase Cipro generic Cipro without a percription [url=http://Ciproforsleepdosage.groupsite.com
]generic Cipro and generic drug
[/url] cheap authentic Cipro one day shipping best prices on Cipro in drugstores generic Cipro made in india
cheap geneirc Cipro 50 cents Cipro best price on net http://Ciprodosagerecreational.groupsite.com
cheapest Cipro 50 mg

KLIK KAT SINI KALAU NAK EXTRA MONEY.