Friday, December 26, 2008

X'MAS PARTY

JOY TO THE WORLD...X'Mas Party yg tak ramai orang, tapi penuh gelak tawa dan havoc. korang semua best la, sampai aku nak ketawa jer. Biasa la kan, kalau dah party org tu...mesti siap ada 'BEST DRESS' ...'BEST MAKE UP' dan 'BEST HAIR DO' katanya tetapi yg datang semuanya mcm ada yg nak ke kebun, ada yg mcm nak pegi pasar basah dan ada yg betul2 basah kena hujan, yg peliknya dah dua kali beraya X'Mas same story basah ditimpa hujan. basib baik Xde snow turun kat malaysia..kalau X...tertimbus dek salji la Riana. Akhirnya hadiah BEST DRESS...nan ado la jawapannya wakaka ( Mati la aku ). Akhirnya hadiah yg sepatutnya itu dibuat sebagai hadiah karaoke. Sapa yg menang? nan ado lagi so terpaksa hadiah tu diundi pula ibarat tiket bertuah. Apa juga isi hadiah tu? special sanagt ker? mahal sangat ker sampai jadi rebutan dan terpaksa diubah-ubah menjadi hadiah lain.


Akibat Ayam Turkey terlepas lari, dapat juga galang gantinya...Turkey
X'Mas cake...kecilnya? budget ker....wakaka


Wah tengok tu...ada banyak hadiah...tapi hadiah tu juga yg mereka rebut. Mana hadiah tu

Ini lah rupa hadiah tu wakaka...ingatkan set make up ker...yg harga RM12.90 tu juga korang pertaruhkan...Ya ampun...Larikkk!!!

Hish X sanggup aku tengok pic ni, mereka siap berkasih2...adeh...mana 360 TV3? atau 999?


Trivia....Siapakah gerangan yg menyanyi itu? Ko ingat ko meneran...baik mcm Misha Omar? ko ingat ko buat-buat suara gemersik...ko Mila? mati la aku
korang memeng, org belum potong kek...korang yg lebih2 ya


Len kali Riana...kalau nak kalahkan aku...bawak MIC sendiri ya...of course aku dapat markah tinggi...MIC tu aku dah Jampi Serapah...mcm artis sorang tut....wakaka

Cheese...smile

















12 comments:

eleza737 said...

prasan misha omar ke.. mila ke..
yang penting markah aku buleh dibanggakan jugak.. haha

i-chimera said...

eh ehhh, lawanya kepala ayam tu... heheh

KeMatZ said...

merry belated christmas.... Kos...

Tijah Lawa said...

kesiannya ayam tu malu bogel sampai kena nyorok dlm tomato?

hehehe!!!

Heartless Devilish said...

aku kecik ati..
aku takmao kawan ko la kos..
ko tinggalkan aku!!!
uwaaaaaaaaaaaaaa

faiz_h said...

Bestnya! Yang penting dua2 xmas party korang aku xda. Mcm tau tau aje korang kan time aku xda baru korang nak wat. Sob sob sob!

Kos Serani said...

ELEZA, rupa nya kamoo pandai nyanyi jug...jom lets karaoke kat KTV Ampang...

CHIME...kepala ayam tu dah kena pancung wakaka...tu ayam halal ya

KEMATZ...'TAK SANGKA YA', ko ingat juga...heh heh heh

KAK JAH, ya...la, baru perasan...mcm ayam tu malu ...tu la namanya ayam TOGEL ahaks

REEN, jgn la majuk...31.Dec kita buat la New Year Party...ya

FAIZAL P.A...sorry, memang wrong timing...atau U Xde naseb join kami heh heh heh

Mak Esah Niyang Rapik said...

TUrKEY ker tOKEK?? x serupa turkey langsung Mak Esah tgk!! Kecut semacam jer..Mak Esah ni walaupun dok jauh kat Niyang Rapik tp selalu gak dpt invitation pegi party anak2 Mak Esah..nasib baik Mak Esah tak bertandang ke umah En.Kos sbb dpt invitation lain iaitu sambut Christmast kat HardRock Cafe..klu tak dah lama Mak Esah amboi-amboi-amboi kat En Kos..(yang ADO!!) hehehehe tp overall "well done, its a good effort!" (pinjam kata2 kak ogy dlm AF) (Ampunkan Mak Esah ya kak ogy!!) To Kos, Mak Esah wanna wish you merry Xmast n hepi New Year (wah speaking lak Mak Esah)(propa jer kot) eh ikhlas tau!! K la Mak Esah balik dulu ya limousin Mak Esah dah nak sampai yer la Niyang Rapik kan jauh..chow!

pEdo29 said...

KosSsSSsssSSssSSSssSSssSSSss...
sumbunk!!!!!!! x ajak pEdoS pun....in dat day, i duduk umah the whole day tau..x tau nak buat apa..keBORINGan yg teramat..

nway, i tumpang gembira ats keMERIAHannya ya..
KEEP ON ROCKIN as alwiz wif ELLA+STACY!!!!

Virgonz said...

sedap nya....

ada exchange gift ka..??

heykal said...

Hello, how r u?
anyway, happy new year. All the best for 2009. Thanks for meeting me last time. It was really nice..thanks again.
Ebby

kyrun _q said...

wishing u best year 2009 Kose!!!

Better late then never...hehehe

me n family!!

KLIK KAT SINI KALAU NAK EXTRA MONEY.