Tuesday, December 9, 2008

AMUKAN MISS TRINIDAD & TABAGO

Nah...Kau, pemenang Miss World Local 2005 yg mewakili negara Trinidad & Tabago dah mengamuk. Semuanya gara-gara salah faham dia balek kampong beraya haji walaupun dia belum naik haji lagi, so nobody inform her AJK Stacy's frenz mengadakan Open House Raya Qurban pada hari isnin lepas. Masalahnya ada dua, pertama selepas jer kami berbincang lepas mengambil tiket Semi Final Pop Rock, kami mengambil keputusan nak cepatkan Open House tu kerana aku akan bercuti panjang balek Sabah lepas ni. Kedua, siapa la yg sanggup call dan invite dia kerana talian ke negara Trinidad & Tabago itu dah lah payah dihubungi, makan credit beratus lagi la pulak. Riana ni kalau orang nampak dia biasa jer, tapi aku nampak dia lebih daripada Diamond. Dia lah sebenarnya orang belakang tabir terpenting kat Stacy's Frenz. Bayangkan bakat dia terlalu banya dan berguna utk Stacy's Frenz. Dia ada PR yg bagus, MODeerator ChatRoom Stacy's Frenz yg ramah tamah...terutama pada chatters lelaki dan dia juga berkebolehan membuat design utk Blog Stacy's Frenz...malah menjadi make up artis Stacy pada masa-masa tertentu. So aku buka thread entri special ini khas untuk beli hatinya agar terhindar dari sumpahan keramatnya. Sapa yg tak takut dgn sumpahannya? dia kata, dia akan sumpah yg satu tu dari sebesar Garuda kepada sebesar Punai...ADOI!!!. maka dengan segala puji-pujian yg melampau beserta photonya yang tak pernah tersiar dimana-mana pun sebelum ini...samada di majalah Playboy, mahupun di majalah Gila-Gila, kiranya sereba serebi ekelusif la...ahaks.

8 comments:

Adriana Natasya Danielle said...

Ahhhh... sudahhhh!!!! Nak kipas aku lah tu......

Kos Serani said...

adehh...MARAH JUGAK KER?

Fifiey82 said...

slama ni kau kena kipas kan kose... skrg kau kena pakai aircon lah pujuk dia.... mukakkakakakakakakk

Heartless Devilish said...

hahahaha... kipas kos...jgn tak kipas..

mana lar ko dpt idea wat entry camnie?
gelak besar aku pepagi

Kos Serani said...

FIFIEY,tu la...aku selama ni leka dengan kipas2 di sekelilingku...sekarang baru mahu belajar mengipas...ahaks, kipas Satay pun X pandai

Kos Serani said...

Reen...aku tengah berlatih berlawak ni...manatau tersenarai ke final Raja lawak 2009...ahaks

:: AYU AYUMiE :: said...

ouccchhhhh! cekcinyaaaaaa...

||| PöJìé PööH ||| said...

tumpang lalu En KOs!

wah!!
amukan katanyer..
bahaya tuh!
ada ribut taufan x dtg menyerang aritu??
hehehe

KLIK KAT SINI KALAU NAK EXTRA MONEY.