Saturday, January 3, 2009

NAIK BOT PELANCONG BERSAMA ARTIS DAN PERSONALITI TV

Agak lama tak update Blog ini kerana kesibukkan yang tak terjangka. Selepas Party X'Mas 25.Dec, baru hari ini dapat update Blog. Bukan tak ada bahan, ada banyak bahan dan photo2 yang disimpan cuma tidak ada masa . Bayangkan dalam 24 jam, pagi hingga ke petang di set pengembaraan TV3, sebelah petangnya pula ke Penang, itupun sampai Penang dah tengah malam dan keesokannya selepas urusan di Penang tamat, berkejar pula ke KL untuk birthday anak buah Mrs.X. Dah sampai KL dah malam. Nanti la dalam post lain aku sertakan gambar dan ceritanya sekali. Berbalik pada program TV3 ini. Memang seronok bila dapat menaiki Cruise bersama penyampai TV3 dan artis-artis yang lain antaranya, Ifa Raziah, Sharifah Zarina, Dayangku Intan, Azizah ariffin, Ruhil Shafinaz, Nieyl Mentor, Lisdawati dan suami.
POSE DI DALAM CRUISE
SEMASA PENGEMBARAAN TENGAH BERLANGSUNG
BERGAMBAR DI DECK CRUISE


CANTIKKAN SETTING MEJA MAKAN NI...ERM.....

BARISAN JELITAWAN PERSONALITI TV3
ERM...BUKAN HANYA MINUMAN TU CANTIK PRESENTATIONNYA, MALAH SEDAP

LISDAWATI,SUAMI DAN SHARIFAH ZARINA SEDANG MENJAMU SELERA
LISDAWATI BERAKSI ALA-ALA MOVIE TITANIC SEPERTI WATAK ROSE
INILAH SHARIFAH ZARINA YG POPULAR DGN LAGU ' LANGIT KE 7 '

PEMANDANGAN CRUISE DARI LUAR
BERGAMBAR BERAMAI-RAMAI

Ok, mungkin ramai yang ingin mencuba menaiki Cruise ini. Memang satu pengalaman yang menyeronokkan, harganya hanya RM200 berserta dgn set makan sekali. Tapi kalau anda naik Cruise ini, Xde la artis2 tersebut, kalau nak juga...kena la tunggu aku naik so...dapat la juga naik Cruise dgn Seorang Model Yang Terlampau wakaka.










7 comments:

Meen Zuleyka said...

hmm popular kos skrg...congrat dear

hanif hisham said...

bersuka ria xajak...huahuhuahua...xde bwk hadiah untuk kami warga stacyfrenz ka???huhuhuhu

Virgonz said...

wah... nek cruise... best nya.. hiikss... bila la sy dapat nek ah.. d kk selalu berlabuh yg besar lagik tp.. ermm..

Kos Serani said...

MEEN...ambil job kecil2 jer...yg boleh cuti sehari dua, kalau big job terpaksa tolak sebab terikat dgn kerja. Thanx la Meen, kamoo pun ada banyak tolong juga.

Ayo ANIP...ni shooting TV3 la, mana boleh bawa suka2...nanti la kalau SF buat program bersama ya :)

VIR...datang la ke KL...boleh naik Cruise ni...besat tau

MY HEART & MY SOUL said...

Wah bestnya bro, boleh bersiar2 dgn bro kat tasik Putrajaya tu pun dah kira ok

kyrun _q said...

cheewaa....Mr.President,
siap cruise b'sama artis,
very the glamorous!!!
all the best...:)

Adry said...

wow.. bestnyaa... comey comey blaka... hehe

KLIK KAT SINI KALAU NAK EXTRA MONEY.