Thursday, December 18, 2008

TAWAU BOY IN MODELLING AND ACTING

24 comments:

LIZA WORLD said...

Rupa-rupanya, Mr.President ni org seni juga, patut lah tahu selok belok hal seni. Syabas, teruskan majukan diri dan Stacy ya

P/S: nothing really hot than the hottest that BUM photo

MY HEART & MY SOUL said...

Finally dapat juga blog org kuat Stacy ni. Wow...panasnya, patutlah cuaca sekarang semakin panas. Tapi secara jujurnya, saya kagum, ur are hot and make people Stunning.

TepungPelita said...

korang jangan puji lebih2...

kang ade koyak seluar dalam bum 2 kang..

hahaha...

Heartless Devilish said...

wahhh... smlm aku gi beli underwear utk adik² ku & utk someone gak..

dan aku ada beli BUM...
tp aku prefer RENOMA ar...
seksinye~

stok underwear ko byk lg kan kos? so takyah ar aku beli utk ko..
miakakakakakaka

Kos Serani said...

LIZA WORLD,erm...jgn arr cakap mcm tu...malu pulak aku heh heh heh, but thanx la ya

Kos Serani said...

MY HEART & AMP...thanx la, tapi X la panas mana, belum buka pun keh keh keh

Kos Serani said...

TEPUNG PELITA...kalau koyak pun X pe...aku ada banyak lagi seluar dalam yg kena sponsor semasa jadi Model seluar dalam tu...

Kos Serani said...

REEN...ala...nape beli RENOMA, beli la BUM EQUIPMENT. Utk aku tak payah la Reen...ada lebih 30pcs baru yg aku belum pakai lagi, cukup utk guna sampai tahun 2010 keh keh keh

Anonymous said...

Seram sejuk, speechless dgn keberanian awak, memang fit wo,padat bontot, sorry ya

Kos Serani said...

ANONYMOUS, Xpe arr,aku dah biasa dikeji kerana keberanianku menerima offer sebegitu, so tak payah minta maaf

ZILA said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Kos Serani said...

Aku punya suka la, bukan aku pakai badan ko buka sana buka sini. Yg penting, aku tak menipu, membunuh dan aniaya org atau mencuri, aku pakai body aku sendiri, kalau ko rasa terlampau, nape mau tengok? Ko tau ker aku buat amal ker tak? diri ko cukup amalan ker? Kalau aku tak ambil iklan tu, siapa yg nak? ramai Model Melayu X berani ambil risiko, apa salahnya aku...org Sabah ambil offer mcm ni?. Syuhh..syuhh, kalau X suka jgn masuk sini...PIRAHHH

faiz_h said...

Live ur life to the fullest, dunt care for what people want to say about you!! You are the best! Always be who u are!

eleza737 said...

wahhh... ko tau sape design ye..
waaaaaaa sape bgtau..? semua AJK tau laa ni ek..? ke ko sorg je..?

Kos Serani said...

RAMMS,yg tahu hanya Riana, aku dan secretary Stacy Frenz jer...jgn risau, kami tak bagitau kecuali kamoo benarkan...ok :)

Laura Austin said...

Some people just dont know the meaning of hardships...or try to be in that person shoes...

Kos Serani said...

Thats true laura, kadang org X fikir betapa susahnya hidup kat KL ni, dari menipu, mencuri, membunuh...apa salahnya buat kerja yg org nampak lucah, tapi sebenarnya X lah teruk mana. As for me, asal X pergunakan org lain, is ok. Ada yg mengutuk mengatakan itu X baik dan dosa, tapi in directly dia dah buat sin dgn mengutuk dan condemt org lain

LIZA WORLD said...

Hye Model Terlampau, kat blog mr.manager @ Vernon tengah cari Model berani mati utk cover album Nikki, X nak cuba ker? X ramai org seberani awak, tarikh tutup 22.Nov ni tau.

Anonymous said...

Erm...sedapnya menjamu mata dan cuci mata kat sini, sexy arghhh!!!

KeMatZ said...

eh ko budak tawau ke.... hemmm baru aku tau... wakakakka

KeMatZ said...

tak sangka ko rupanya budak tawau... hjehehehe...

taksangka ye...

heykal said...

klu ada masa boleh jumpa minum, tu pun klu ko x busy..
Ebby
017-3926908

we~win said...

ko orang tawau ka paleknya..
tawau di mana?

Kos Serani said...

WE-WIN, aku org Bt. 2 1/2 Jalan Apas Tawau.

KLIK KAT SINI KALAU NAK EXTRA MONEY.