Tuesday, August 5, 2008

PC FAIR DATANG LAGI KAT KLCC

Sebenarnya dah lama nak masukkan entri pasal PC FAIR ni, tapi simpan dulu la, sampai Xde modal nak tulis story lain, baru la postkan entri pasal PC FAIR ni. Erm...seperti biasa lah kan, kalau ada PC fair, mesti orang ramai berdoyon-doyon datang. Sampaikan ada yg jadikan tempat ni sebagai medan cari jodoh dan mengorat. Aku dengan kengkawan saja jer nak jejalan cuci mata, tapi akhirnya terbeli juga barang. Ok la tu...( kata Saida ) kalau nak dibandingkan dgn org lain yg datang bukannya nak beli, saja jer nak menyesakkan tempat. Tetiba terfikir, mana la tau terjumpa ABG MOTOR BESAQ @ bro Jek, mana tau datang juga dgn wifenya yg cun tu..kak Jil, sebab...kan bro Niezearm tu...kan deal benda2 ni semua.
DLM SESAK ORG TU...NAK JUGA AKU AMBIL GAMBAR, BIASA LA...ORG X TAU MALU.
Aku memang kaki bodek, nak juga jadi model dan puji benda yg mamat ni kempenkan...mana la tau dapat free...kan? tapi serius...murah la, CRUZER MICRO RM33 jer dan TIME DRIVE semurah RM12...siap ada cabutan bertuah lagi tu...aku apa lagi, rembat jer la...heh heh heh.

HISH...LIDUD LA ( LAMBAT DLM BAHASA SABAH ) MAMAT NI PACKING, AKU PELANGKUNG KANG...BARU TAU.

Begitulah kisahnya pasal PC FAIR ni, aku nak cakap sikit la, ramai yg datang tengok dari membeli. Yg membeli pulak, macam tak ingat dunia, ada yg siap bawa troli dan kereta sorong. Kami yg mulanya cuma sekadar nak beli Time Drive jer...tetiba terbeli juga Printer, tu la...si Putera tu cepat terpengaruh dgn jualan murah.

12 comments:

Umi Mia said...

kalau dah antu shopping tu...sampai ker mana pun..tetap beli terlebih punya........

KOS said...

Kak UMI MIA...ni ada pantun, Cakap dulang , paku serpih, cakap org...kalau pasal shopping...dia yg lebih, LARI...kak Umi Mia ngamuk

okfind88 said...

wah bro...mm time drive..nk 1..hiks..

KOS said...

OKFIND...nak Time Drive jer? betol...? tak nyesal? kalau mcm tu...tu la jer yg ko bakal dapat hadiah besday ko nanti keh keh keh

NieZearm said...

klau nk pegi pc fair ni datang hari ahad petang2 sket. bila last day ni diorang akan jual murah sebab malas nk pack balik barang2 diorang tu.. emm.. bukan 'time drive' la, thumb drive/ flash drive/ pen drive.

p/s: dulu rajin la dtg cari kontek n supplier.

KOS said...

Bro Neazearm...thanx for the correction heh heh heh. Betul juga ya...next time nak datang last day...dah hujung2 hari...nak dapat murah...betul juga tu bro...dari mereka bawa balik barang2 yg xabis...baik jual...murah sikit, thanx 4 the tips ya bro

NieZearm said...

no problem.. :-D

Heartless Devilish said...

tahun nie tak pegi pc fair dah..
sbb crowd wat aku rimas..
prefer gi lowyat teros..
hadiah utk aku takder ke kos?

KOS said...

Reen,nasib baek ko tak pegi...jika tak...mesti terbeli barang walaupon berkira saja datang nak tengok.

Hadiah? aik...besday ko belom menjelma lagi la heh heh heh

okfind88 said...

mm bro..mane leh.yg len pown kne kasi..time drive tuh cam makanan ringan je bro wat nnti...hiks..yg bro da senaraikn tu..kne kasi...cume tambha time drive je..occays??hiks..larikkkkkk...meminta lak okf ni...

KOS said...

OKFIND...bereh bro

okfind88 said...

wah.10q..mm nk bg tyme besday sape??stacy ke okf??lau okf...14hb ni besday(tertiber lak)hiks..ekekekeke..

KLIK KAT SINI KALAU NAK EXTRA MONEY.