Saturday, February 6, 2010

PERPISAHAN


PERPISAHAN - ANUAR ZAIN

Ku mengerti..
Perpisahan ini..
Bukan kerana kau membenci
Tapi kasih yang pernah ku beri
Tiada lagi bersama
Sering kala aku terlihatkanmu
Impian nan indah bersulam bahagia
***
Ku harungi hari demi hari
Bersama wajah tak mungkin akan kembali
Tapi hati masih tak terima Ditinggalkan sengsara
Keraguan ini.
Bukanlah padamu
Perasaan hati masih rindu Kekalutan ini hanyalah untukku Tercari cari bayanganmu Tak sanggup aku kehilangan mu Kehilanganmu..

6 comments:

MY HEART & MY SOUL said...

Mengapa pula sang pungguk berlagu sendu? Wanna me wash up your tears my friend? I can be your shoulder to cry on. I guess U need somebody to talk with.

LIZA WORLD said...

Jgn diikutkan perasaan sedih tu sangat. Kita ni harus redha dgn ketentuan yg maha kuasa. Berusahalah memperbaiki keadaan dan cuba berbincang dan meminta maaf ( jika awak yg salah ). Jika tidak salahpun, tidak salah beralah. Mengalah bukan bererti kalah. Utk mendapat kebahagiaan, harus mencuba dan berkorban demi cintamu

Anonymous said...

Sabar ya En.Kose, selalunya ada sinar dihujung sana. U should fight for your love, dont let your love gone by the wind. Kami di S.A.F sentiasa sedia membantu if u need someone

syaf said...

dude..since when u jadik jiwang nih,.
heheh frust kew??

anyway love this song

Hezesuze said...

owh putus cinta kaaaa???
xpe akak ada....huhu
alah stiap yg berlaku
ada hikmah nye tau...
dugaan idup org kata...
yg penting KOS tabah
life must go on n on n on...huhu

bukan u jump i jump tau! haaks!

Kos Serani said...

ANDY, thanx kerana prihatin.

LIZA, X berani bertentang mata dgn dia, jiwa semakin meruntun bila terlihat dia.

AONO, X berani utk mencuba, ntah X ada kekuatan diri, apatah lagi bila bertemu, segalanya kelu.

SYAF, jiwang datang secara natural sejak putus cinta.

KAK HEZESUZE, memang sepatutnya "I jump U jump concept" tapi kes aku ni...I jump alone.

KLIK KAT SINI KALAU NAK EXTRA MONEY.