Friday, September 18, 2009

SALAM LEBARAN BUAT TEMAN-TEMAN SEMUA


BERSAMA ALIF LAST YEAR. BAJU MELAYU NI AKU REKA SENDIRI BERBUTTON SAMPAI BAWAH DAN KAT HUJUNG LENGANPUN ADA BUTTON MCM KAMEJA



8 comments:

imanshah said...

Biar hati sejernih air,jangan pula dipenuhi lumpur
Kalau salah belum berakhir,harap diampun dengan rasa syukur
Jika budi dipenuhi ikhlas, jangan ia disulam tuba
Jika ada salah dan silap, harap diampun di hari raya...
Biar amarah disunting sunyum,ibarat pekerti disulam kasih
Harap dihalal makan dan minum, ibarat rezeki yang tidak disisih

LIZA WORLD said...

Aduh, sususnan ayat awak tu sangat menyentuh hati...bak kata-kata sastera. Selamat hari raya semoga kekal mcm ni kita X kira bangsa berhari raya bersama. maaf juga sekiranya ada salah silap saya

MY HEART & MY SOUL said...

Sungguh menyentuh rasa bait-bait perkataan itu. Selamat hari raya juga dan maaf jika ada terkasar bahasa dan tersilap kata

Kos Serani said...

IMANSHAH, wah puitis sungguh...terima kasih droppingby. Selamat hari raya ya.

LIZA, TQ ...selamat Hari Raya.

MYHEART, Sanjunganmu terlalu megah,
Bibirku yg memerah,tidaklah seindah mawar,sayau mata yg ku miliki, anugerah ilahi, tapi tak sejernih embun dipagi hari

jimy09 said...

Baju yg Kos pakai dlm gambar tu kira cantik jugak.Itu orang panggil baju melayu moden.Lzgi 1 dia kena pakai ngan seluar slack,tak kena kalau pakai sepasang n samping.Hehe.Sja bg info.

jimy09 said...

Baju yg Kos pakai dlm gambar tu kira cantik jugak.Itu orang panggil baju melayu moden.Lzgi 1 dia kena pakai ngan seluar slack,tak kena kalau pakai sepasang n samping.Hehe.Sja bg info.

Kos Serani said...

JIMY, betul juga kata awak tu...TQ 4 the info ya

farish H said...

wahh kim slm kat alif! hehehee

KLIK KAT SINI KALAU NAK EXTRA MONEY.