Tuesday, September 8, 2009

LEGA....SEGALANYA LANCAR

Arghhh!!! leganya, bila segala persiapan untuk menyambut WARNA-WARNI AIDIL FITRI BERSAMA STACY & CHAQ berjalan dengan lancar. Walaupun dengan sedikit AJK iaitu separuh dari jumlah AJK untuk sambutan B'day Stacy hari tu, tetapi berkat usaha dan kesungguhan AJK yang ada...nampak juga hasilnya. Sambutan dari penaja dan wartawan pun berganda, peminat Stacy pula teruja nak beli tiket membuatkan saya jadi merasa lega. Pakwe Nadzree pun dah sedia bergabung tenaga dengan seorang lagi Emcee kali ini so semuanya serba berganda, Emcee jadi dua orang, wartawan dua kali ganda datang dari Majlis Stacy, begitu juga dengan penaja.
Jumpa semua pada majlis itu nanti, happy saya mestilah berganda...LEGA

9 comments:

Ahmad Firdaus Haikal Arham said...

semoga berjaya majlis tersebut k...lagi gempak dan best...

Anonymous said...

we will alway backup for u...one family

LIZA WORLD said...

Senyum sokmo la U ya bila semuanya dlm susunan yg dirancangkan. Saya doakan majlis tu berjalan dengan lancar. Tahniah la, kalau ada perlu bantuan jgn segan2 nak minta tlg ya

MY HEART & MY SOUL said...

Wah hebatnya, ramai wartawan? malu pulak kalau masuk magazine nanti ha X 3.

Kos Serani said...

FIRD, thanx...kerana doakan yg bik2. Yup kali ni lebih gempak lagi for sure.

ANON ni sapa? TQ la support.

LIZA, thanx...harap semuanya lancar...tinggal jual tiket jer...yg lain dah siap

MY HEART, org beria-ia nak kuar Majalah...u malu pula...apa kes? Ok apa kuar majalah sesekali

farish sinclair said...

nk itott..meriah lak blog abg kos skng =p

Gg_Gjown said...

urm kali ni de jemput artis lain lg ke?? cam artis2 af6?? mesti best.. papepun gud luck mr kose n saf \0/

Kos Serani said...

Gg-Gjown, kali ni ada juga artis2 lain, malah lebih ramai dari artis tahun lepas. So kalau tahun lepas korang berpeluang jumpa Nubhan, Aliff dan Naim walau X perform...kali ni ramai artis yg perform tapi bekas pelajar AF6 tahun ni X sure sebab ramai artis lain yg nak join

Gg_Gjown said...

owh.. ok tq mr kose.. tp ex AF6 datang la ek cuma x perform.. cam tu ke??

KLIK KAT SINI KALAU NAK EXTRA MONEY.