Saturday, May 23, 2009

TAWARAN MODELLING YANG LUMAYAN LAGI

Adoi!!! terkejut dapat email dari seorang yang bernama Riza ( siapa ya? ). Rupanya dalam sibuk bersorak sorai tu, tak perasan ada orang ambil photo saya kat skrin besar tu. Dia mengirimkan email gambar dengan ayat mengatakan pic menarik dengan wajah yang teruja. Keh keh keh... sebenarnya nilai pic saya kurang bila senyum. Kebanyakkan masa fotoshoot, jurufoto meminta saya jangan senyum kerana resultnya lebih menarik dan ada unsur wow pada mereka. Ntah la, tapi mereka lebih arif lagi...kan?. Ok berbalik cerita pic di atas, ada ramai yg email saya dari orang yang tidak dikenali hingga sms dari rakan2 dan kenalan bertanyakan tak sibuk ker menjadi President fan Club Stacy dan kini busy dengan Chaq di Mentor pula. sebenarnya ramai yang salah faham, saya bukan tamak nak bolot semua. Stacy's frenz berkeluarga, itulah konsep kami. Chaq dan Stacy juga family, so saya sebagai famili harus juga support Chaq. Kalau aksi terlebih sudah kat mentor tu...itu diluar kawalan kalau kita dah happy keh keh keh.

Nampaknya saya terpaksa berkerja keras menaikkan dan memantapkan body semula. ini kerana saya telah mendapat tawaran baru untuk iklan website. seperti yang anda pernah lihat di www.manhut.com begitulah lagi sekali saya akan membuat aksi2 pose panas dan terlampau. orang kata rezeki jangan ditolak, so baik buruk itu sata tau dimana letaknya. Cuma fikirkan ini soal kerja, think positif. So saya ada sedikit masa untuk built up my body, harap kali ni fotshoot berjalan dengan cepat, tidak seperti dulu dari pagi sampai malam di studio sambil terketar2 tu kerana air-cond sejuk sangat dan saya cuma pakai spender sambil di spray seluruh badan dengan air...huh...sejuk sampai terketar gigi tau. Apa2 pun, suasana dan tempat berbeza kali ini, tapi yang pasti pulangannya baik juga...perhaps.

7 comments:

MY HEART & MY SOUL said...

Wah murah rezeki bro, semoga sukses selalu. Mantap body lagi? wah best tu

LIZA WORLD said...

Amboi muncul iklan yg terlampau lagi ker? tahniah la, but jgn la sexy sangat, rimas dan tersipu malu nak tengok la. All the best 4 ur karier

Anonymous said...

U masih comel mcm dulu. Maintain je ya, apa rahsia? memang selalu nampak U dlm mentor, mcm dah jadi duta Mentor tu, dah la kena interview,lepas tu tiap minggu camera ambil muka U jer padahal beribu lagi penonton kat situ, muka U je yg dipilih - ur EX...

arep said...

hi kos.. arep kembali...

btw.. sukses selalu ya

pEdo29 said...

wakakakakakkakaka....for me its OK bro..as long as we olz bole jaga diri n tahu batas2nya...it OK....bangga siut my org kg jadi MODELLIN'..i wish one day ur be a STAR....jgn lupa lak org kg ya...
klu amik pic tu, jgn lupa update dlm tis blog ya...im follow!!!! KEEP ON ROCKIN bro...

rizz said...

hah tgok gak mentor smlm ngee dok crik2 abg kos gak time tu.xperasan lak:p

chimera said...

hmmm... rezeki jgn ditolak.. main angkat2 besi tak nak bentuk badan? saya pun dah lama benar tak angkat besi... perut pun dah mcm kembang sikit... huhuhu

KLIK KAT SINI KALAU NAK EXTRA MONEY.