Friday, May 1, 2009

KAWAN2 LEPAKING KAT RESTORAN BAYU KINABALU

Semalam Geng-geng Stacy's Frenz telah datang beramai-ramai ke Restoran bayu Kinabalu siap buat surprise buat saya. Rupa-rupanya mereka berpakat membeli sebuah jam besar untuk diletak kat restoran. Terima kasih pada yang sudi beri hadiah dan memeriahkan lagi restoran saya. Enjoy dengan korang semua, berkaraoke sampai suara nak pecah keh keh keh. Disamping berkaraoke, kami siap BBQ chicken wings dan kerang bakar.


NI LA TEMPAT LEPAK BARU KAT BELAKANG RESTORAN, MINI GARDEN TEMPAT MAKAN DAN MINUM


8 comments:

hanif hisham said...

wahh..cantik la kedai kos...sori ey kos,anip xdpt dtg...anip bz sgt tambah lg dgn byk masalah lg..tahniah untuk kos atas pembukaan restoran bayu kinabalu!!!

rizz said...

wahh bisnes bjlan lancar yaa! heheeh gud job!!

uzair zain said...

lepaking' tu ayat i.. haha.. btw y u da kurus yang.. keep fit back ar

Kos Serani said...

ANIP, Xpe...saya faham kamoo busy study...nanti bila free...datanglah ya, bawa ADIK KOS @ NIK juga heheheh

RIZZ, ya...bisnes berjalan lancar, tapi letih la, but support kengkawan buat saya bersemangat


UZAIR, wah teringat lepaking tu heh heh heh. Ya, dah kurus saya sebab for the past two month busy preparing restoran, setakat ni kena kurus dulu sampai kedai stabil dan smooth, but jgn susah...lepas tu, saya fokus 3month pegi GYM...body mantap lagi tu :)

Anonymous said...

Congrats Kos on ur opening. Boleh tahan la u ni, berniaga pula sudah. Di mana location ya, mana la tahu 1 hari pi KL boleh singah sana. Hehe! Last but not least Good Luck always to your business. Cookie62

uzair said...

uhuh.. body mntp lg eh.. gud2.. ;p

heykal said...

Nampak gaya makin popular ko punya restaurant. Tahniah!! Suka gak baca ko punya blog, at least tau ler juga apa yg berlaku kat malaysia skrg ni. Jg jeles nyer, korang semua ni asyik makan ajer..kat sini nak makan camtu lambat lagi ler :-(

Kos Serani said...

COOKIE62, thanx so much, doakan kejayaan restoran ni agar terus success ya.

UZAIR, yup...kena kerja keras lagi exercise.

HEYKAL, thanx dropby...kalau rindu masakan malaysia, balik la sekejap. If balek ke malaysia, please dropby ke Restoran bayu kinabalu ya

KLIK KAT SINI KALAU NAK EXTRA MONEY.