Saturday, May 9, 2009

KEMATZ & GANG MENYINGGAH KE BAYU KINABALU

RESTAURANT BAYU KINABALU & CAFE, NO.54, JALAN SP 4/28, BANDAR SAUJANA PUTRA, JENJARUM, 42610 KUALA LANGAT, SELANGOR D.E

Minggu lepas Kenatz dan kengkawannya datang ke Restoran bayu konabalu. Akhirnya...kataku. Walaupun mereka terlajak, tetapi kerana kegigihan mereka, sampai juga ke bandar saujana Putra. Agak ramai juga yang tanya pasal alamat dan peta ke restoran ni, so kat sini tempekkan juga lah alamat dan peta sekali. Happy sangat bukan hanya Kematz sudi datang support bisnes saya, tetapi kerana telah agak lama X jumpa dia. kami mula kenal semasa kehangatan konsert mingguan AF6 tahun lepas. nadia FC dan Stacy's frenz memang X gaduh punya, walau ada juga yg sengaja nak api2...kan. Kawan kematz Xtau apa itu bakso dan X pernah dengarpun. Walau telah memesan tomyam ayam, tetapi kerana dek godaan selera Kematz yang order utk kali kedua malam tu...akhirnya dia memesan juga. Apa komennya? "ERM..SEDAP", arghh...hilang rasa penat seharianku di restoran. pada Kematz, thanx so much. Sudi...sudikanlah datang lagi ya, cuba pula chicken wings panggang dgn kicap special resepi Sabah.



GAMBAR-GAMBAR DICILOK DARI HAMPEH.COM - CREDIT TO KEMATZ

2 comments:

rizz said...

siap karokk g hihiii besttt

MY HEART & MY SOUL said...

saya nampak awak kat Mentor, memang support habis kat abg Stacy ya

KLIK KAT SINI KALAU NAK EXTRA MONEY.