Monday, June 23, 2008

NEW HOTTEST MODELLING AGENCY IN TOWN


Ni nak cerita sikit pasal Modelling Agency yg tengah hangat dan begitu melonjak naik dan bakal menjadi rebutan promoter dan penganjur show. Walaupun baru setahun jagung,tapi rappor agency ini sangat baik dan telah terlibat dalam beberapa event dan show besar dan Gala. Agency ini bukan sahaja jadi tumpuan dan idaman muka-muka baru, tetapi juga menjadi pilihan tempat bernaung oleh model2 yg sedia ada atau yg berpengalaman. Saya salah seorang yg bernaung di bawah Modelling Agency ini kerana yakin dengan kredibiliti dan kehebatan agensi ini. So, sebelum saya terangkan lagi tentang agensi yang tengah hot ini,mari kita lihat pula sebahgian dari model2 hot yang berada di bawah naungan atau dalam senarai agensi ini.

Nadzrien yg sesuai sangat menjadi model utk pakaian yg hot2 atau model seluar dalam.
Abbos yang sesuai sangat menjadi model video klip dan juga pakaian sukan.
Arm adalah salah seorang finalis jejaka majalah iR REMAJA,sesuai menjadi model pakaian rugged dan kasual.

Kos serani, selain terlibat dgn Tv Drama,Filem dan Teater juga menceburkan diri dalam bidang modelling ( sesuai mengayakan pakaian sukan dan seluar dalam ).
Dean pula adalah salah seorang finalis Gangstarz 1, selain berbakat dalam nyanyian, dia juga menjadikan modelling sebagai cabang seninya ( sesuai sangat menggayakan pakaian kasual ).


Ameen, mungkin ramai yg rasa kenal wajahnya,tapi di mana ya??? dia adalah TOP 12 MALAYSIAN IDOL season 1 ( sesuai sebagai model utk pakaian kot, nampak kemas dan bergaya ).
Shain Hassan sangat sesuai untuk menjadi model ruangan MODE di majalah tempatan kita.



Rayman mesti ramai yg perasan wajahnya yang selalu terpampang di majalah tempatan yg juga salah seorang finalis majalah MASKULIN, ( sesuai menggayakan pakaian formal dan pejabat ).


Idris Khan salah seorang finalis HERO REMAJA, ( sesuai dgn pakaian formal dan pejabat ).
Doda yg hot, rugged dan bergaya,sebenarnya model-model yg lain di atas boleh menggayakan beberapa mood mengikut kesesuaian baju atau tema pakaian atau konsep iklan yg diminta.



Setakat ini saya pernah juga didapatkan peluang beberapa casting antaranya untuk program TV berbentuk remaja sebagai Host atau pengacara, tetapi kerana jadual bertindih dengan fotoshoot yang lain,saya tak dapat menghadirkan diri.

Pada yang berminat menjadi model dan rasa yakin serta berminat untuk menjadi model, bolehlah mencuba dan sila baca iklan promo di atas. Untuk mendapatkan photo terbaik sebagai portfolio, anda boleh lah mendapatkan khidmat photografer rasmi agensi ini kerana ada pakej yg hebat dan murah sehingga 31hb.Julai ini, RM200 termasuk 50 shoot, 1 cd copy dan beberapa edit utk photo anda. Untuk keterangan lanjut, sila lawati www.myspace.com/icon_model_kl atau terus menghubungi salah seorang pemilik Agensi ini...seorang yg kacak dan Model juga iaitu Emad.

Pada yang rasa cantik/ensem atau berangan cantik tu...( Chantek ker??? ), cuba lah nasib. Jangan hanya pukul canang sendiri kata diri tu lawa keh keh keh. Tapi...kan, yg bukan berniat untuk menjadi model pun boleh mengikuti kelas grooming dan catwalk kat agensi ni. Pada zaman ini, penampilan sangat penting terutama yg bekerja bertemu ramai pelanggan, perlukan penampilan yang menarik dan cara berjalan dan bercakap dgn penuh keyakinan, cuba lah mendaftar kerana bayaran yg dikenakan sangat berpatutan dan maybe anda dapat lebih dari wang yg anda keluarkan.






















23 comments:

Heartless Devilish said...

oOO..ensem² betol the guys kan..
kawan kos yg adam pun ensem..
muekekekeke...
aper² kos tetap di hati ku..
hahahaha.... *winks*

Kos serani said...

Lar...Reen, mana boleh puji org lain heh heh heh...Adam tu..kan peserta MASKULIN 2008 tahun ni...tapi mana dia boleh lawan aku bekas peserta MANhunt keh keh keh.

Heartless Devilish said...

oOoo..takbole ek puji orang laen?
muekekeke...kos pun hensem gak pe..
tp maner bole cakap terang² ...
kang kos larik plak....

ann said...

wahhhhhhhhhh!! slurpppppppppp! yummmmi .. semua guys tuh hot bebeh!!!

Wiween @ Awin said...

uih...kacak-kacak sungguh abg-abg model ini.errk..bro kosserani nih terlibat dlm teater?? besh besh hehehe.

Kos Serani said...

Reen...boleh puji org laen...tapi sikit2 jer...puji saya lebih heh heh heh

Kos serani said...

Ann...aku Xtau ya...kalau nanti ada yg majuk kat U ...En.Koko tu keh keh keh

Kos Serani said...

Wiween...kacak pada pandangan luar...but yg penting hati...juga, kan.
Ya...ada juga terlibat dgn teater Kat Sabah pernah terlibat dgn Teater yg besar Miss Saigon versi Phillipines...memang syok kerja dgn warga teater tu.Kat sini banyak masa utk latihan yg makan masa berbulan...so ada dua Teater terpaksa saya tolak.

Heartless Devilish said...

hensem betol ek the models, body dierorang...perghhh.. mata berpinar..slurrpsss..muekekeke

wahai kos ku, kau tetap di hatiku k? yg lelaen sy tgk je melalui gambar je...
models pompuan pun sgt cantek..

Kos Serani said...

Thanx Reen...kembang dah segala Otot2 yg kat badan kena pujian tu heh heh heh

Heartless Devilish said...

wahh..kembang otot²? Otot yg part mana tuh kos?
eheks...miakakakaka...cabuttttt

Emad Daniel said...

Emad :-

Kos thx krn tolong promote agensi i kat sini

i dlm proses nk buat banner n lick utk u kat my page n project icon

hope we can work together ya

u kan hot... senang utk i jual u

Kos Serani said...

Reen...X leh cerita Otot mana satu...habis barang2 nanti keh keh keh.

Kos Serani said...

Emad...it's Ok ...I'm proud to put the story in my Blog Bcoz ur Agency is HOT HOT HOT

meenzuleyka said...

kenapa nama i xde dlm list model u...

jwb tag i k

KOS said...

Meen...ko kan DIVA...nanti tanya Emad, kalau dia ada list utk Diva2 pulak he he he.Tapi Meen...kan dlm kategori Pengarang/Wartawan yg HOT juga...WAAHH.

ARGH...kena TAG lagi ker??? mati la..heh heh heh

Laura Austin said...

You ahh...kos..I'm already married you know...you make me drooling seeing those pictures....now I can only see my husband's potbelly... wakakaka

kos serani said...

Yeah..Laura, most of the models under this Icon models are very HOT and got hot stuff as well hu hu

Heartless Devilish said...

kos kos..few days back kan..
i surf itu manhut.biz tau
OMG! the guys are real damn hot & sexy!
Terkuar anak mata ku! Hahahaha..rasa mao terkam je!

kos serani said...

ha ha ha ,,,Reen,jgn juling mata u dah la, tu baru extra version jer...versi X-rated belum lagi...kalau U tertengok yg versi X-rated tu...sah-sah U pengsan sebab tertengok monster kat bawah tu...tapi baik punya wo...

Heartless Devilish said...

aduh... kos nie..
lg mao provoke..
kang aku terkam je kang!
miakakakaka

Laura Austin said...

reen...is that the reason why you pagi2 *****?...:P wakakaka...

Kos serani said...

Ayo...X paham la apa kamo maksud tu??? mesti mengumpat aku keh keh keh

KLIK KAT SINI KALAU NAK EXTRA MONEY.