Thursday, June 12, 2008

LEPAKING DGN STACY DAN TOI (11/06/08)


SCREEN PIC KAT ATAS TU IHSAN REEN @ HEARTLESS DEVILESS...COPY HEH HEH HEH


Segalanya pantas,petang semlm aku call Stacy dan minta satu tarikh bila dia free untuk berchatting dgn fansnya yg kami gelar Rakan Stacy ( bukan rakan COP ok).Dia kata jadualnya very tide, but mlm nanti dia free tapi dia demam. Memang kental semangat Stacy ni, sama mcm percubaanya beberapa kali masuk pertandingan Gangstarz dan OIAM.Begitu pun dgn semangatnya yg cekal dan X pernah menagis masa di AF.Dia setuju datang ke satu tempat RAHSIA walaupun dgn demam demi utk Fans.Tahniah Stacy...kerana menghargai peminat.
Laura,Me,Andru Tjia,Tanakwagu,(dihadapan) Stacy dan sisternya yg merangkap P.A, Cherry.
Kami sempat berbincang dgn Toi dan Stacy mengenai projek dan kerjasama yg akan kami buat.
Bersama dgn Toi dan dua org PR Maestro yg ramah dan baik hati...thanx abg Wan kerana sudi join kami.
Seronok Stacy berchatting dgn peminat2 @ rakan Stacy dichatting Room Stacy FC semlm.Tiba-
toba chatting room diserbu beratus-ratus chatters sehinggakan Stacy bertambah demam he3.
Laura sebagai setiausaha mewakili Stacy FC dan Frenz memebrikan hadiah sebagai congrats atas kemenangannya tempohari
Apa hadiah di dalamnya??? kamu teka lah...tapi apa yg pasti, sesuatu yg istimewa dan di sukai oleh Stacy....WAAHH.

Kesimpulannya, usaha membawa Stacy Chatting walaupun dlm keadaan yg darurat tetap akan menjadi kenangan manis buat peminatnya dan Stacy sendiri.Walaupun lokasi yg sepatutnya kami atur di Bangsar tidak menjadi kerana faktor kesihatan Stacy...tapi kerjasama dan usaha Stacy utk memberi komitmen pada peminatnya sangat bagus dicontohi. Manakala sikap Toi yg sempoi dan low profile membuat kami selesa dan rasa mcm kenal lama, begitu juga dgn kedua PR MAESTRO yg baik hati.Malah Abg Wan janji akan bawa kami pegi dinner pulak next time, WAAHH!.

Pada yg ada pesanan utk Stacy...sila lah ya, aku akan call atau sms dia utk kamoo. Yg pasti Cindy telah aku buat kezutan dgn pass phoneku pada Stacy...rasanya suara Stacy masih terakam kat telinganya keh keh keh.
7 PERKARA YG ANDA TIDAK TAHU DAN PERLU TAHU....
1- Mulanya kami nak jumpa kat Bangsar specially yg ada WIFI ( kamu boleh agak la tempat tu )
kerana kami bawa 3 laptop.
2- Stacy sedang demam dan langsung X pakai make-up, dan X pakai bedak pun..but she still cute
3- Kakak Stacy yg sweet tu yg bertindak sebagai P.A nya, iaitu Cherry juga boleh menyanyi.
4- Mulanya Stacy hanya mahu bertemu selama half an hour disebabkan demam ...tapi bila dah jumpa kami...dari 11pm hingga 1am baru bersurai...camana tu???
5- ChatBox kami yg selama ini rekod tertinggi adalah 52 dlm satu masa...tetapi pada mlm tersebut tetiba beratus yg masuk sehinggakan Stacy bersama aku dan laura di kiri kanannya langsung tidak boleh baca mesej2 peminatnya kerana terlalu laju.
6- Toi pun demam pada mlm tu.
7- dah la demam mlm tu...kereta Toi pun ikut demam ( Rosak )...sabar ya TOi.






7 comments:

Heartless Devilish said...

jeles tau takbole lepak sama stacy..
laen kali ajak la...bole tangkap gambo ngan stacy...

lotto 649 said...

Such a nice blog. I hope you will create another post like this.

gambling game lottery said...

Thanks. Im Inspired again.

Kos Serani said...

Reen...sure will bring u as well coz ur nicky very good

Anis Hayati said...

wah~
seronok ye Stacy chat bersama stacy frenz..
kesian dia bertmbh demam..
Same like Nubhan masa chat haritu, bertmbh peningnya..
hiks..

kos serani said...

Lar...musim demam la kiranya tu Anis...kita dah abis demam AF...mereka pulak demam lepas tu heh heh heh

iRma IzZaTi said...

best nyer..... ske ske ske ske sgt sgt stacy nih.... nak ikut gak.... ngeh3.....

KLIK KAT SINI KALAU NAK EXTRA MONEY.