Monday, June 16, 2008

AN EVENING WITH STACY

Sabtu lepas, kami bertemu Stacy lagi, Selain AJK Stacy FC @ Stacy's Frenz, kami juga mengundang penasihat Stacy FC iaitu Joe Klubbkitt, untuk bersama-sama berbincang dan meminta sedikit nasihat.Untuk pengetahuan semua. Joe Lee adalah org yg bertanggungjawab memberi semangat pada kami di masa saya tengah dlm dilema kerana terhimpit oleh tugasan kerja dan aktiviti Modelling.Joe telah memberi panduan dan membuka mata saya dan AJK yg lain cara yg berkesan utk memastikan kejayaan Stacy...thanx so much Joe Lee.
Meminta autograf dari Stacy yg di pesan oleh ahli2 dan peminat2nya melalui kami.
Sign Stacy...jgn X sain...ingat senang nak jadi artis??? nah ni baru sedikit tau...ada lagi yg dipesan

Stacy yg dalam keadaan masih demam...tapi sanggup juga meluangkan masa berchatting bersama peminat2nya di Chat Box Web Rasmi dan Blognya...tu yg buat org syg kat Stacy ni.

Saz @ Cham sedang memerhati Stacy , Reen busy mencatit beberapa hal dan Laura busy ke sana sini...aku pualk...tengok jer la keh keh keh.
Ntah...apa yg lucunya tu sampai Joe dan dan Laura tergelak sakan pada petang itu.
Joe,Stacy dan aku sempat membaca beberapa mesej yg dihantar oleh peminat2 Stacy diCBox.
WAAHH....Adrin dapat tanda tangan Stacy di laptopnya...lar...ni yg buat aku jeles ni... Aik... nape si Cherry tu serius jer??? Wat saspen jer
Ni la Astrounate PINKY yg dihadiahkan oleh Reen pada Stacy...WAAHH bertuahnya Stacy.
PINKY hadiah dari Cikgu Reen Utk Stacy. Sungguh bertuak kerana Astronate pink kaler ni adalah limited Edition....
Tengok tu...betapa kyusuknya Stacy melayan segala pertanyaan peminatnya diChat Box kami.

Saya terpaksa meminta diri awal kerana kena menghadiri Casting di Damansara. Bila tahu aku nak blah...yg lain pun rupanya nak balik juga. Stacy pulak yg masih demam dihantar oleh Joe Lee ke klinik ditemani oleh Cherry. Pada Stacy...get well soon...semoga dapat perform dgn baik.














































































































































6 comments:

Heartless Devilish said...

morning kose...
kiut kan stacy itu?
smoga stacy teros berjaya~

shaofie said...

yeahh..
an evening with stacy without Me!!
huaaa....
sedih kos....

kos serani said...

Reen...betul tu...dia cute ndan tau menghargai peminatnya...kamu mcm kawan lama dah kenal...langsung X kekeok berborak

Kos Serani said...

Sorry la Shaofie...laen kali kita try bawak kamo pulak ya,...

Okfind88 said...

wah..besh la kos...urmp.bila la sa dpt jmpe stacy...dlm mimpi je la kot..sobs sobs

ko serani said...

Sabar ya Okfind...kami akan cuba bawa sorang dua ahli yg lain pada setiap kali kami lepaking atau meeting dgn Stacy

KLIK KAT SINI KALAU NAK EXTRA MONEY.