Wednesday, November 3, 2010

MAKAN MINUM DALAM TANDAS

Hari ni genap 2 bulan saya tak update Blog. Bukan apa, sibuk dengan kerja dan pergi kolej. Ya la, dulu kerja sahaja, jadi adalah masa sengang,tapi bila dah kembali belajar dan bekerja dalam masa yang sama, jadual harian lari jauh dari yang biasa. Baiklah, kerana lama tak ada cerita baharu, jadi nak cerita sedikit tentang pengalaman saya yang bukan semua orang dapat rasakan. Oleh kerana ada 3orang kawan datang dari Sarawak, saya berkira-kira nak bawa mereka ke tempat yang istimewa, pelik dan lain daripada yang lain. Tiba-tiba teringat sebuah restoran yang berkonsepkan tandas...lalu saya membawa mereka ke sana. Interior restoran ni memang sangat istimewa, mejanya berbentuk sinki dan bangkunya pula adalah mangkuk tandas. selain itu segala makanan dihidang dalam bekas yang berbentuk mangkuk tandas atau tub mandi. Tapi jika anda mencuba-cuba pergi ke restoran ini, jgn sesekali memesan ais krim coklat, kerana bukan sahaja dihidang dibekas berbentuk mangkuk tandas, malah bentuk ais krim yang berwarna coklat dan berpintal-pintal sebiji macam najis. Ada berani nak cuba?






5 comments:

AdiE said...

MMM..new concept is good..but, i don't really like dis concept...

~ DanieL AdiE ~

Hezesuze said...

erkkkk tak macam melampau ke wat stail camtu?? huhu

Kos Serani said...

ADIE & KAK HEZE, memang rasa lain mcm jer, tapi kami pi minum jer la, sebab nak pesan makanan takut makanan X lalu kat tekak keh keh keh

ezany said...

kt mana nie..nmpk ,c, best..weee

Kos Serani said...

EZANY, restoran ni di Bkt.Bintang

KLIK KAT SINI KALAU NAK EXTRA MONEY.