Wednesday, April 1, 2009

STACY'S FRENZ & STACY FOR ZIERA







10 comments:

rizz said...

wahhh best lak tgok gathering ni..lelepak sakan ngee mkanan pon best hahahha

chimera said...

uih... org dok layan makan... dia dok layan buat kerja... buat kerja ke dok layan blog je tu??? hehehe

Kos Serani said...

RIZZ, yup...yg bestnya tang gathering ni...mewah dgn makanan, credit to Mrs.X. Len kali join la kami gathering dgn Stacy & Stacy frenz ya.

CHIME...heh heh heh, memang tiap kali gathering, aku dok layan PC

Charmed_One2010 said...

Ni jer nak cakap..

" I MISS YOU GUYS SO MUCHHH!!! "
" Arghhh..!!! "

Psst-Kos tu pura2 bz jer tu kat dpn laptop..! Larikkk...!!!

chumichugus said...

weii kos..chumi nk gk!!

nusarina_kakmas said...

bila masa ni?? huhu... now akak keja kat legal firm, xleh on9...sedihla.... xleh join, x diajak join.... sedey la....

Kos Serani said...

CHARMED...woi balek la cepat ke Kl kalau rindu budak2 Stacy's frenz...tak nak ikut ke Genting ker ABPBH 12.April ni? aku reserved satu tiket utk ko.

CHUMICHUGUS...jom la join ya...email number u kat aku kosserani@yahoo.com...( Rizz pun ya) nanti ada ganthering dgn Stacy aku contact

KAK MAS...miss u, pautu la lama X on9 kat Blog Stacy...ingatkan dah berpaling pada AF7...thanx still minat with Stacy

Charmed_One2010 said...

Oh terharunya aku bila Kos dah reserve 1 ticket for me..huhuhu!! Tapi aku hanya mampu berserah antara sempat atau tidak balik kL sebelum expired datenya (12.04) sebab urusan ku di Kch ni begitu banyak sekali..Wahh Statement konon bz arr sgt2...
By da way, thanks n I'll try to make it k Kos..klu x, ngadap tv jer la sambil baring2 sambil makan kuaci..hik hik hik!! ^ _ ^

sitekateki | dD said...

wahhh...banyaknya makanan...
nyummmyyyyy....

Adry said...

yikes!! terkejut aku tengok!! Stacy kan!! lalalala...

kirim salam kat dier ek... with a message i love her so much!! Aku minat giler kat dia nie... hermm...

aku pernah skali jak dapat peluang salam dia... bergambar tak pernah lak.. huhu

Stacy 4 ever!!


Adry @ http://www.adrysabry.com

KLIK KAT SINI KALAU NAK EXTRA MONEY.