Saturday, April 11, 2009

SELAMAT DATANG KE RESTORAN BAYU KINABALU

Semalam tengah sibuk buat kerja ubahsuai kat restoran, tiba-tiba Mrs.X call nak datang. So saya terus perap kepak ayam dengan rempah untuk buat chicken wings panggang. Sedang bakar arang, tiba-tiba hujanlah pula. Dalam keadaan kalut kerana mereka dah dekat, saya terus panggang separuh kat micro wave dan separuh lagi goreng saja. Kesal sangat BBQ tak menjadi. Keadi agak2 80% siap tapi mereka rasa selesa juga, feel like at home kata mereka. happy sangat kerana memang kat dalam nak macam tu dan kat luar pula boleh macam mamak.
SUSUSNAN MUG DARI SABAH JUGA
SELAIN MRS.X, JUGA AH MAY, ERRY @ HAORI & GERALD
PASANG KARAOKE, TAPI XDE PULA NAK NYANYI
KAMI MAKAN SAMBIL BORAK-BORAK KOSONG

Harapan saya agar bila dah siap sepenuhnya nanti, datanglah ya. Mid of April ni buka lah tu, sila...kan!







5 comments:

chumichugus said...

1 day chumi dtg.......

rizz said...

cnteknya mug tu abg kos heheheh

Adry said...

bisnes bisnes... hehe...


Adry @ http://www.adrysabry.com

Azhar Gabriel said...

syg ek xde yg nk karaoke.klu aku kat situ bro..da lama aku wat show..ala2 stacy..

sa sa sa sayang ku mengapa..
jawab la ah ah ah apa yang menggangu
ga ga ga gagapmu menjelma..

tuttttttttt.....hujan turun...

Kos Serani said...

CHUMI...sila lah datang, kamoo dialu-alu...kan

RIZZ, sebab kamoo puji, saya nak bagi kamoo satu heh heh heh

Thanx 4 dropby here Adry...

AZHAR...ada karaoke la kat restoran saya...datang jer nyanyi...free jer

KLIK KAT SINI KALAU NAK EXTRA MONEY.