Monday, January 19, 2009

LIKE FATHER, LIKE SON

Betapa kuatnya penangan Juara Lagu ke23 kali ini, sehinggakan ahli keluargaku sanggup datang jauh dari Tawau semata-mata untuk memberikan sokongan pada Stacy. Tapi yang pastinya buah hatiku datang juga . Seramai 8 orang datang pada 15hb Januari iaitu 3 hari sebelum Juara Lagu. Maka pada pukul 1.08 petang kapal terbang mendarat di LCCT.
Di perkenalkan, inilah dia buah hati ku yang mewarisi segala-gala yang ada pada diriku.
Dalam gelisah menanti, sempat lagi mengambil gambar jadual ketibaan

Manja dan nakal, memang mewarisi SIFATKU

Sempat membawa dia ke Taman KLCC untuk bermain, tapi X sempat mandi kerana kolam dah tutup
Suka buat memek muka, mewarisi KELETAHKU
Me and my mum 65yrs, mak aku baru pulih sikit dari stroke
Suka bergambar mewarisi TABIATKU
Suka senyum mewarisi ASETKU

Suka Pose di hadapan kamera juga mewarisi bakatku
Adeh...Xde pose lain selain PEACE tu ker?
Dia siap bawa BEDAK BATU atau kat sini kata bedak cina

Sejak kecil aku pakai bedak ni kerana sekeluarga hanya mampu membeli bedak ni. Bedak ni jimat dan tahan lama, kerana kalau bedak yg lain, bila dipakai...50% jatuh berhambur tetapi bedak ni tidak. Hingga kini kami suka walau dah mampu beli bedak yang lain, tapi yg pasti...dia mewarisi aku memakai bedak yg sama sejak kecil. Kiranya inilah model iklan bedak batu, wakaka.












11 comments:

Umi Mia said...

ermmm...muka pun sejibik macam muka u...tapi dia extra cute lah....huhuhu

Temah said...

huik... anak u ker kos?? ker adik u... ishh kompius aku ! title like father like son.... ??? erkk...

rizz said...

huaa comeinyer!!

Laura Austin said...

handsome. :) rugi x pergi jumpa si comel ni..

chimera said...

Haha... Kosse Jr... Cute...

Anonymous said...

Comelnya, mcm muka U juga. Rasa nak cium jer si comel ni

Heartless Devilish said...

alamak... apersal tak cakap mak ko datang kos?
bole aku gi salam salam berkenalan..
ahahahaha...
dak kecik tuh comel..rambut kaler2 tuh...

lobess said...

cumillll...mcm kos la..hehehehe..sapa dia kos?

Meen Zuleyka said...

rmbut dia rockkk...

kyrun _q said...

eh...father? kan haritu baru celebrate sweet 17?? ^_^

btw...he's so cute...
I mean the son la...hehehe

rgrds to ur mum!!

HAORI said...

wah...rambut dia mcm kos la..
hehehe..
sungguh cute..

KLIK KAT SINI KALAU NAK EXTRA MONEY.