Wednesday, March 2, 2011

JADI MODEL PENGANTIN LAGI

Seronok juga jadi Model ni, boleh kahwin banyak kali. Kalau bulan sebelum ini terlibat fotografi untuk kempen iklan dan call card Pakej Perkahwinan dibutik pengantin di Shah Alam dan satu lagi untuk Poster Iklan dan album di SS2 Petaling Jaya untuk butik pengantin syarikat Cina, tapi kalai ini pula berbeza. Kali ini saya terlibat menjadi Model untuk majalah dan iklan serta brochure untuk Butik Pengantin milik usahawan Bumiputra seorang datin yang cantik jelita. Walaupun penant shooting pada malam sebelumnya, tapi saya datang lebih awal dari masa yang diberi kerana rasa teruja nak berkahwin lagi di dalam gambar. Tawaran kali ini agak lumayan kerana saya telah menolak dan mencadangkan beberapa rakan Model lain tetapi datin tu nak saya juga kerana kebanyakkan Model2 yang datang jambu2 belaka. Mereka tetap juga mahukan saya sebagai Model untuk kali ini. Sebelum ini mereka ada juga mengambil pemain bola popular Zaquan sebelum beliau mendirikan rumah tangga. Inilah antara pic yang dapat kawan saya ambil menggunakan kamera biasa dan handphone. Manakala pic terbaik dan siap diedit akan kita tunggu pada majalah dan brochure kelak kerana pihak jurufoto profesional masih menyimpan pic2 tersebut.
PERSALINAN UNTUK MAJLIS NIKAH

PERSALINAN UNTUK MAJLIS BERSANDING


6 comments:

Hezesuze said...

wah rezeki tu KOS....nampak segak lak KOS pakai busana pengantin hehehe

Kos Serani said...

KAK HEZE, thanx so much, ya la rezeki dam offer semakin banyak pula...syukur

Anonymous said...

salam... i'm the one who become your silent reader, then now feel to leave my comment here. btw i'm really proud see my Sabahan esp oso from hometown tawau reach their star here (in KL).. wish u good luck with carear & study then bring somthing shining back to our hometown..

p/s dulu d mana ko sekolah ba?

Anonymous said...

salam..i'm the one who become your silent reader, now feel to leave comment here..just to say how proud i am of yr acchivement.. dare to dream & reach your star.. i'm oso sabahan & from tawau who try to make our better life in KL..

p/s dulu d mana ko skolah? macam pnh namapk..hehe

Kos Serani said...

Hye Silent Reader...thanx so much following my Blog. I'm Tawau origin and stay in KL for few years. I'm staying in Sentul Where do U stay? hope can meet U and happy to meet my Sabahan friend in KL

mohd ikmal nizam said...

salam nk tnye atie brminat r...nk jd model utk butik pengantin...tp mcm mane yek...
email-cutielittled@gmail.com

KLIK KAT SINI KALAU NAK EXTRA MONEY.