Monday, June 28, 2010

BIRTHDAY SUPRISE UNTUK AIN AF8



Satu Party kejutan buat Ain AF8 telah berlangsung di Red Box The Curve malam semalam. Menurut siperancang Party ( Ajeet @ presiden AIN FC ), Ain telah kena tipu untuk ditemankan shopping dan mencari barang kat The Curve dan dia langsung tidak tahu perkara ini. Mulanya hendak dibuat Friday 9p.m, tetapi kerana Ain terlibat dgn show, telah ditukar pada malam lain.Walaupun hanya dihadiri oleh lebih kurang 20 orang sahaja tetapi party ini meriah kerana ianya telah dihadiri oleh beberapa wakil Kelab peminat lain seperti wakil NONNY AF5 FC, NADIA AF6 FC dan wakil dari STACY'S FRENZ. Peluang bertemu dan bertukar pendapat membuatkan hubungan antara FC bertambah baik. Selain acara memotong kek, hadirin juga telah dihiburkan oleh Ain dan Maulana. Selain itu, hadirin juga telah memperlihatkan bakat menyanyi masing-masing.

Majlis Ulang tahun Ain bersama peminat pula akan diadakan pada bulan hadapan di SCRUMPTIOUS RESTAURANT area Yap Kwan Seng @ opposite KLCC. Untuk keterangan lanjut sila layari laman we atau Blog AIN AF8 di www.ainfczone.blogspot.com









16 comments:

Hezesuze said...

alaaaa Adira xde ke KOS..?? hehehehe anak akak Zaquan minat tol ngan adira smpai hafal lagu adira...hehe

Model In Action said...

sempat la juga duet nyanyi ngn ain... best.. hehe

Kos Serani said...

KAK HEZE, mlm tu ADIRA ada program tapi nanti a, akan ada juga Jamuarn utk ADIRA, apa2 nanti saya inform ya.

Wah!!! EDWIN duet lagu omputeh lagi dgn AIN, sedap suara kamu...serashi bersama heh heh heh

MY HEART & MY SOUL said...

Asyik party jer ya, lagi dgn artis jer bukan org2 biasa. u ni dah mcm tahap Mr.manager si vernon tu cuma U lebih sikit la, U model dan pengurus artis, dia pula hanya pengurus artis dan bukan model ha X 3

razzi@ajeet said...

hahahaha kose.. thanks buat review pasal majlis hari jadi AIN.. Simple majlis harap semua happy..

guys jgn lupa hadir majlis sepetang bersama AIn pada 11 julai ini k.. Kos u mesti ada k..

Kos Serani said...

ANDY, Xde la...biasa2 jer ni pun support kawan2 dan support artis Malaysia.

AJEET, U welcome...sure datang juga nanti

LIZA WORLD said...

Meriah nampaknya birthday Ain ni. Saya suka juga lagu baru dia tu 'Penanggung Sepi' sedap ciptaan Edri. Bila pula Ain nak nyanyi lagu ciptaannya sendiri? saya baca kat newspaper hari tu dia ada cipta lebih 100 lagu. Kirim salam saya kat dia bila jumpa dia ya

Cutey zuera said...

ah nk duet ngn edwin gk lhh

Cutey zuera said...

ah nk duet ngn edwin gk lhh

Kos Serani said...

LIZA, yup, AIN bukan hanya berbakat menyanyi dan main gitar sahaja, tetapi dia boleh bermain banyak alat muzik. Juga jurumekap profesional, X payah suruh org make up dia. Memang dia banyak cipta lagu.

Kos Serani said...

Anboi ZURA, sampai berulang-ulang komen ya. Abih sapa nak Duet dgn aku? mentang2 la aku besi burok...semua pilih EDWIN yg pucuk muda tu keh keh keh.

chumichugus said...

kos besday kite jgn lupa k.hahaaa..noty dis gurl

Kos Serani said...

CHUMI, Besday U bila? lupa la... Bia la nak cuti ke Malaysia? X rindu makanan Malaysia ker?

chumichugus said...

waahahaaaaa..check my besday in blogspot yaa...cit x malu tul dis gurl kn kos...kos i miss my luvly stacy n chaq...wanna see them again n again..huhuuuuuuu..(

Kos Serani said...

CHUMI, tu la...yg pi cari keje jauh2 apa kes? heh heh heh. Nanti la jika U balik ke Malaysia lagi, kita atur gathering dgn STACY & CHAQ

chumichugus said...

huwaaaaaaa...

KLIK KAT SINI KALAU NAK EXTRA MONEY.