Tuesday, November 18, 2008

BACK TO BACK (Stacy Frenz Potluck / Liana Birthday)


SEBAHAGIAN AJK STACY FRENZ BERGAMBAR BERSAMA STACY.

BERGAMBAR BERSAMA FABIAN, ANAK BUJANG MRS.X.Busy sangat beberapa hari ni, kena siapkan projek kerana Developer nak buka show house utk orang ramai atau bakal pembeli view the house. Terkejar-kejarlah aku juga kerana banyak benda nak di buat, mana nak urus hal sendiri...hal kerja, hal Stacy Frenz...hmm...................

Ahad lepas telah berlangsung "Stacy Frenz Potluck" yang mana kami tidak mengenakan bayaran pada hadirin dan mereka bebas samada nak bawa makanan atau datang tangan kosong sambil berlenggang kangkung heh heh heh.

Memang cukup hapening dan yang buat tetamu teruja adalah kerana Stacy turut serta Majlis ini. Aku sengaja merahsiakan kehadirannya, hanya Setiausaha Stacy Frenz sahaja dan Mrs.x yang tahu dia nak datang.

STACY DAN KAKAKNYA CHERRY PUN ADA MEMERIAHKAN SUASANA "STACY FRENZ POTLUCK"





Since birthday Liana ( Stacy Frenz marketing ) dah hampir, so kami sambut sekali besdaynya. Bertuah la dia kerana besdaynya kali ini diraikan oleh stacy.
LIANA BIRTHDAY ( 20HB.NOVEMBER )



SEBAGAI HADIAH YANG TAK DAPAT DILUPAKAN, AKU DAN MIA MENOLAK LIANA KE DALAM KOLAM.

11 comments:

Laura Austin said...

Syle ape tu, kos? President ni mmg lawak King la.

Kos Serani said...

Laura...ni la Style Trojan atau balung ayam wakaka

LIZA WORLD said...

Wow, I think u are the coolest FC President dan rasanya not too much if I say u lah Presiden FC yang paling bergaya dan banyak style

Kos Serani said...

Liza, muka aku dah merah...jgn la cakap mcm tu, malu heh heh heh

NieZearm said...

lepas ni ko nk buat rambut mcm mane plak? aku dh lama tak celebrate b'day ramai2...

Kos Serani said...

Bro Niezearm,Lepas ni kena buat jair style BOB MARLEY la pulak heh heh heh.

Ala, lama X celebrate besday ramai2? yg hari tu kawan sekerja Bro buat suprise X de pun post entri pasal tu kat blog Bro?

MY HEART & MY SOUL said...

Bro, nice hair pandai la bro buat mcm2 style rambut bro aku tengok kat photo-photo dlm Blog ni

Kos Serani said...

Thanx la puji rambut tu, tapi jgn puji lebih2, nanti badan aku mengGAJAH sebab kembang kena puji keh keh keh. Biasalah, kalau dah buat keje Modelling, mestilah panda Groomong dan Styling

gW3Nd01in3 said...

pabian la....bukan fabian.....woohoomae

Adry said...

Yang adzmir tu macam kenal la... sengau tak?

Kos Serani said...

ADRY, kenal Adzmir ker? Y, sengau...tapi bila dia nyanyi...X dengar pula sengau tu...kuasa tuhan ...ya

KLIK KAT SINI KALAU NAK EXTRA MONEY.