Monday, May 26, 2008

FAMILY STACY YG PERAMAH DAN DOWN TO EARTH

Sebenarnya kami baru dua kali bertemu dgn Mak Stacy...sekali dgn Bapanya...tetapi hampir setiap minggu dgn abg Stacy ( bro Fidun ) dan kakaknya.Keluarga Stacy semua peramah dan merendah diri sehinggalah setelah Stacy bergelar juara...keadaan itu tidak merubah mereka.
Aku, Jayz dan mak Stacy ...Auntie Agnes semasa konsert ke8, aku dah diinform yg Astro akan buat kejutan buat Stacy sempena hari ibu 5hari awal sebelum konsert ke8 but secretlah kan...
Hah...nak tau apa yg kami bincang???Rahsia kerajaan...heh heh heh, X lah.Sebenarnya masa ni kami cerita hal strategi.Mak Stacy risau sebab % Nubahan dah tinggi dan tanya bolehkah Stacy menang.Aku jelaskan pada Auntie Agnes...biarkan dan kita perlu Vote utk Nubhan.Dia perlu ke final utk pemecah undi.Memang kalau kita dah tahu sepak terajang Showbiz, kita akan mudah buat strategi.Aku hanya nampak Nubhan yg ada potensi.Ini lah jawapan mengapa Vote nubhan tetiba cantas Stacy teratas dan mengapa sorakkan utk Nubhan mlm konsert ke9 tu sama meriah dgn sorakan Stacy...sebab kami pun sorak nak promo dia ( i mean sebahagian sebab kami undi dan sorak utk naikkan undi dia ) but since dia Duet dgn Stacy...kami pun tetiba minat juga dgn Nubhan...dan kami ada Strategi nak naikkan dia dgn kerjasama mcm FARAH dan ADAM dulu jadi FADAM kedua2 pihak untung. X faham lagi??? mcm ni ...kata Stacy ada 10,000penyokong dan Nubhan 8,000 penyokong...bila mereka work together...Stacy atau Nubhan secara X langsung ada 18,000 penyokong dan bayangkan tiap sorg beli album mereka...WAHH
Nah...yg bertopi ni lah bapa Stacy...amacam??? bergaya juga kan...cayalah uncle, dah lah peramah...pandai jokes lagi...WAHH
tengok lah baju aku tu...Stacy gave U heart....WAHH...tu bukan utk aku...utk peminat




Wah...memang happening mlm tu kat dewan...kami sempat menari dgn aku heh heh heh
Lelaki baju hitam tu lah abg Stacy...bro Fidun dan baju hitam stripe putih tu kakak Stacy...






12 comments:

Heartless Devilish said...

yahoo! at last stacy bergelar juara!
besh la pemeli stacy nie...
my pemeli vote abes2an..
i vote sket2..aritu kena migrain ba..so mentido...

kos... balik sabah tak?

kos serani said...

WAHH...I should say thanx so much to U n family Reen...Kejayaan Stacy adalah kerana kerja dan usaha kerasnya dan kita antara penyebab-penyebab kemenangan itu...dari sekecil-kecil satu vote...pun adalah punca kemenangan itu...TQ semua,but kami ada tanggungjawab yg lebih besar...but ada strategy utk keep her up...dont worry...young man always come with new n fresh idea n strategy

ann said...

wahh reen... ko ada undi rupa nyer... aku pun... siap jerit2 lg kat stadium sampai pecah sore aku... pasni ni leh la aku wat album.. sore skang dah ala2 nadia... wahhhhhh

jeles nyer ....kos bila nk wat gath jumpa stacy ni....

Kos Serani said...

Ann...Reen vote sikit jer...maybe ko vote berpuluh kali banyak dari dia...thanx 4 support us n Stacy ya...

Pasal gathering bersama Stacy tu...aku tunggu jadual dari maestro jer...tunggu ya... :)

pickholes said...

shes the only one who can sing, anyway..

Anis Hayati said...

TAHNIAH to STACY coz JUARA!!
She really deserve to be the champion..
suka lah!!

Family Stacy ni pun mmg nmpk sgt2 ramah
bgs la...

kos serani said...

Thanx Anis,Nubhan pun bagus juga...lagu dia tu bakal meletup kat mana2 dan harap kita dapat bekerjasama memajukan karier seni mereka atau mengeratkan hubungan antara FC mereka...maybe lawan bowling or futsal...???
P/S : TQ link blog aku...n aku pun dah link blog awak kat sini

Anis Hayati said...

boleh juga kan.. buat futsal or bowling
seronok tu.. boleh dibincangkan jgk idea ni nnti

ur welcome coz link Anis..

Anonymous said...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]microsoft surface software, [url=http://firgonbares.net/]telephone mounting board autocad 2009 mep part[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] buy software adobe buy adobe software for
buy adobe software online [url=http://firgonbares.net/]adobe photoshop cs4 extended[/url] adobe acrobat 8 pro
[url=http://firgonbares.net/]filemaker pro exits[/url] 0 Mac Logic
[url=http://firgonbares.net/]pc software to buy[/url] academic software photoshop
buy software programs [url=http://firgonbares.net/]microsoft software internet[/b]

Anonymous said...

[url=http://sunkomutors.net/][img]http://sunkomutors.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]adobe acrobat 9 pdf portfolio layouts, [url=http://sunkomutors.net/]to buy microsoft software in[/url]
[url=http://sunkomutors.net/][/url] plus software price cheap trading software
coreldraw x [url=http://sunkomutors.net/]oem software legal[/url] teacher discount for microsoft office
[url=http://sunkomutors.net/]in order software[/url] the adobe photoshop cs3 book for digital photographer
[url=http://sunkomutors.net/]adobe acrobat 9 upgrade[/url] discount adobe software
oem software ms office [url=http://sunkomutors.net/]the software store[/b]

Anonymous said...

[url=http://bariossetos.net/][img]http://vonmertoes.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]windows vista screenshots, [url=http://vonmertoes.net/]reviews of educational software[/url]
[url=http://bariossetos.net/][/url] home buying software educational software language
software to buy and [url=http://vonmertoes.net/]autocad job ireland[/url] adobe software for sale
[url=http://hopresovees.net/]eye candy 5 for mac photoshop cs[/url] uic software store
[url=http://hopresovees.net/]sales and service software[/url] selling softwares in
adobe photoshop cs4 for mac [url=http://vonmertoes.net/]nero 8[/b]

Anonymous said...

[url=http://murudobaros.net/][img]http://murudobaros.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]filemaker pro database template donations, [url=http://murudobaros.net/]academics software[/url]
[url=http://murudobaros.net/]Acrobat Pro 8[/url] autocad 2007 activation code office 2003 activation key
download kaspersky anti kaspersky [url=http://murudobaros.net/]photo software downloads[/url] adobe brochure software
[url=http://murudobaros.net/]nero burning rom 9 fails in vista[/url] adobe acrobat pro 8
[url=http://murudobaros.net/]software at discount[/url] microsoft office 2003 activation code
cheap downloadable oem software [url=http://murudobaros.net/]a niche store software[/b]

KLIK KAT SINI KALAU NAK EXTRA MONEY.