Friday, March 14, 2008

YEAH...YEAH, NABIL JUARA


ADA BLOG SENDIRI NI BEST SEBAB KITA BOLEH MENGULAS SESUATU PERKARA MENGIKUT CARA DAN PENDAPAT KITA SENDIRI. KALAU DLM MAJALAH ATAU AKHBAR...CARA LIPUTAN ATAU ULASAN SESUATU HAL ...AKAN DI KUPAS DARI SISI YG BERBEZA,WALAUPUN MASIH BERPAKSIKAN HAL YG SAMA.


KEMENAGAN NABIL SEMLM PADA PENDAPAT AKU MEMANG DIA LAYAK. WALAUPUN KAWAN2 AKU KATA XDE THRILL KALAU KITA DAH DAPAT AGAK SIAPA PEMENANG, TAPI KITA MASIH MAHU TENGOK CORAK PERSEMBAHAN FINALIS PADA PERTANDINGAN TERSEBUT. KIRANYA NABIL ADALAH GOOD LOOKING COMEDIAN.


PADA AKU, KEMENANGAN NABIL SEMLM ADALAH ANTARA KEPUTUSAN SEBUAH PERTANDINGAN YG DIPERSETUJUI DAN DISAMBUT GEMBIRA OLEH SETIAP PIHAK DAN PENONTON ( KECUALI YG KALAH...MUNGKIN, HEH HEH HEH ). KIRANYA KITA TIDAK AKAN MENDENGAR 'RUMAH SIAP, BARU PAHAT BERBUNYI'. PADA AKU NABIL PEMECAH TRADISI YG PADA PEMIKIRAN RAMAI, BAHAWA PELAWAK MESTI HODOH...ATAU MESTI GEMUK...ATAU MESTI JONGANG ATAU MESTI LURUS BENDUL.


SEMOGA KEHADIRAN NABIL AKAN MEMBUKA ERA BARU DUNIA LAWAK JENAKA DI NEGARA KITA. CUBA LIHAT KAT LUAR SANA...JIM CARREY DAN ADAM SANDLER, MEREKA ADALAH ANTARA KOMIDIAN YG ADA RUPA, TAPI DAPAT MENCUIT HATI KITA DGN AKSI BERSAHAJA MEREKA ATAU DGN SKRIP FILEM2 MEREKA.


PADA AKU, NABIL ANTARA PENGISI RUANG YG BEGITU LEBAR JARAKNYA ANTARA PELAWAK2 LAIN DGN SAIFUL APEK. MELIHAT KELETAH DAN LAKONAN SAIFUL APEK DLM FILEM 'DUYUNG'...MCM HILANG SUDAH MAGIKNYA KERANA SAIFUL APEK GITU2...MASIH GITU-GITU JUGA ( MASIH MCM TU JUGA ).PADA NABIL, TAHNIAH DAN SELAMAT BERKARYA, SEMOGA ADA ISI DIDLM SENDAMU DAN ADA LOGIKNYA PADA KAMI YG KETAWA HA...HA...HA...

1 comment:

Heartless Devilish said...

OoOo..Raja Lawak..
I Tak Tgk..Coz I Dun Hv Astro At Home..
Hihihi...

KLIK KAT SINI KALAU NAK EXTRA MONEY.