Tuesday, April 13, 2010

I HATE VALENTINE'S

Sebuah lagi filem bercorak romantik komedi yang menarik dan begitu mencuit hati. Kisah mengenai seorang wanita yang percaya percintaan intim hanya datang hanya 5 kali dalam hidup dan jika cinta yang ke lima itu tidak juga berjaya, maka tiada lagi cinta yang akan bertamu dalam hidupnya. Lalu dia mula tidak peduli pada cinta dan terus fokus dalam hidup sehinggalah dia bertemu dengans seorang lelaki yang tampan. Fiem ini akan di tayangkan bermula 15hb.April.

4 comments:

LIZA WORLD said...

Mcm ada sedikit persamaan dgn saya cuma saya dah kecewa 3 kali terus malas bercinta

Anonymous said...

Baru tau U ada Blog melalui Facebook tadi. Terharu membaca rentetan hidupmu dari kecil hingga dewasa. U seorg yg tabah....kalau dibukukan atau difilemkan kisah mak U yg kuat, mesti mendapat sambutan. semoga U terus cekal dan tidak lupa pengorbanan emak U - Mohd Nazri

Kos Serani said...

LIZA, sabar ya...dont give up in love, manatau ada hikmah disebalik semua ini dan U dapat yg lebih baik di masa akan datang. Saya pun agak lama single selepas tired bercinta tetapi tak sangka ada yg begitu istimewa membuat hati saya blowing again.

NAZRI, terima kasih...sure X akan lupa susah payah dan jerih perit ibu single mother membesarkan 5 org anak

MY HEART & MY SOUL said...

Dah tengok movie ni semlm, memang best giler, X rugi bayar tiket dgn story mcm ni. Pengarahnya adalah juga watak utama perempuan tu. TQ to recomended this movie here

KLIK KAT SINI KALAU NAK EXTRA MONEY.