Tuesday, July 7, 2009

BUSY DENGAN PERSIAPAN ULANG TAHUN KE 19 STACY

Halliew semua ( stail Stacy ucap Hai )...dah lama saya X update dan menjenguk blog ini dan blog kengkawan yg lain. semuanya kerana busy membuat persiapan untuk Majlis Ulang tahun Stacy yg 19. Kalau tahun lepas kami Stacy's Frenz memberi keutamaan birthday party Stacy dibuat kat KK kerana !st.time dia meraikan ulangtahun sebagai artis. Kini tiba giliran orang2 KL berpeluang beramah mesra, bergurau senda, makan bersama Stacy dan berhibur bersamanya. Banyak sangat perkara yg kami atur demi membuatkan Birthday Bash Party yg bertemakan FUNKY ROCK ini berjalan dgn lancar dan gilang gemilang.

Mengapa FUNKY ROCK?, sebenarnya tema ini dipilih oleh Stacy sendiri, dia suka bergaya funky dam kebetulan suaranya husky dan ada sedikit rock. Bukan semestinya pakaian hanya Rock semata2, hadirin boleh bergaya juga dgn elemen Funky sepertifesyen Harujuku yg begitu famouse di Japan. Pada yg bertudung, bukan alasan tidak boleh menyertai party ini. Anda boleh memakai topi atau jaket yg ada tudung atau tutup kepala. Saya selain sibuk dgn persiapan, tengah sibuk juga mencari gaya yg hendak dipakai pada malam tersebut. Yang sedang berlegar dikepala, Leather Jeans? Skinny Jeans yg sedang popular ketika ini? rambut ala Mohicans? atau make up ala Gothic? Hmm...tengoklah nanti.

Selain Stacy, ada beberapa org artis lain yg akan membuat persembahan dan kami akan cuba mengumpul rakan yg sama batch dgnnya semasa AF6 lalu. Wah...bayangkan, kalau menjadi kenyataam dan masing2 ada kelapangan, Majlis ulangtahun Stacy ini mcm Reunion AF6 pula heh heh heh. Cuma saya serba salah jika ada artis lain yg tak dapat dijemput kerana Hotel Ballroom yg agak terhad utk 300 org sahaja. Seperti majlis besday artis lain sebelum ini, ada artis yg sentap bila tidak dijemput oleh artis yg sambut ulangtahun tersebut. Kali ini saya hanya berdoa dan berharap agar semua artis kita bersikap profesional.

10 comments:

rizz said...

wahh cm best je abg kos heheee

Kos Serani said...

Memang best Rizz there is so much fun, ada goodies bag setiap sorang dapat ...makanan yg mewah dan sedap, ada banyak hadiah cabutan bertuah, games dan acara persembahan,kiranya berbaloi la RM55 di laburkan. kalau tengok konsert pun dah RM60 lepas tu berdiri...Xde makan minum, Xde goodies dan hadiah dan jauh dari artis

MY HEART & MY SOUL said...

Bro i dah sms u, dua tiket ok...how to pay?

||| PöJìé PööH ||| said...

macam best!
ble end date?
nk jugak.
hehe..

Kos Serani said...

Andy...saya dah sms kan...just bank in dan kami akan bagi number ticket U

Kos Serani said...

POJIE, Xde end date....selagi tiket ada...but limited seat la...ramai yg dah booking seat dan ada yg ambil satu table sekali. Ni peluang mereka nak up close dgn stacy

LIZA WORLD said...

Hebatnya, rasa rugi pula X pegi cuma saya jauh la

husz said...

huhuhuuh motip artis ado yg nak sentap?? hahaha Koss sehat?

Kos Serani said...

Hye Husz...saya sihat. Mestilah nanti ada yg sentap kalau X dijemput...but hope mereka fahamlah kerana ballroom tu terhad

Heartless Devilish said...

i wish i bole attend majlis stacy nie..
tp rasanye tak dpt lar kot..
kem salam kat sumer kekawan dlm SFC ye kos...

KLIK KAT SINI KALAU NAK EXTRA MONEY.