Thursday, December 24, 2009

DECEMBER MONTH OF CELEBRATION

DEAR FRIENDS, CAN U SEE ANYTHING MATCH WITH ME IN MY HOROSCOP?Maybe COACHES tu sesuai juga, kebetulan saya Ketua atau Presiden Kelab Stacy. Samada kebetulan atau tidak, tetapi honestly, semua ciri-ciri yang tertera di star sign saya itu kena 100%.

December coming again. Yeah!!! time to celebrate, time to forgive and forget. Memang istimewa bulan December ni pada aku. Bayangkan...bulan ni My birthday month, Raya X'Mas dan hujung bulan ni bakal kita menjerit "Happy New Year" banyak benda yang bakal terjadi, banyak celebration yang akan kita sambut, but yang paling penting...December is my birthday month.Bila tariknya? heh heh heh...carilah sendiri.

Seperti biasa, tiba jer december...task mula2 yang begitu buat so excited...adalah menghias X'Mas tree, memang time ni banyak nostalgia dan memory yang terpahat di sudut hati. Tapi biarlah kita make a wish...semoga kedatangan December dengan indahnya sehingga membawa ke tahun baru 2010 dan semoga aku, kawan2 dan kenalan Blog aku...semuanya ceria, bahagia dan diberkati selalu.

ME AND MY ILLUSION ABOUT ME, NEXT YEAR & X'MAS TREE


SPOT WHICH PLACE GOING TO PUT CHRISTMAS TREE?


DAH ADA RUANG KOSONG SETELAH ALIHKAN BOX TADI


RANGKA CHRISTMAS TREE

LOOKS EMTPTY AND SOMETHING MISSING


MACAM KURANG MENYERLAH...KAN?

NAH...BARU TERSERLAH INDAHNYA CHRISTMAS TREE

11 comments:

Laura Austin said...

Yes...ko mmg philosopher....kekekeke

Cik Deh said...

Ermm apa yg sama atr simbol Sagitarius dgn Kos?? Rasa2 Cik Deh la kan, tang punggung kot sebijik mcm punggung kuda si Sagi..class!!! Ahak jgn marah kang ilang seri december..

Tijah Lawa said...

hi kos. u celebrate xmas yer?? merry xmas ya!!!!

mr.LOVESS said...

kosss...happy besday to you..smuga panjanglah2 umor kamoo & murah rejkii hendaknya <--- nak jadi org first wish besday kat kos! wakakaka =P

Kos Serani said...

LAURA...some said it true, atlest U can see it in me heh heh heh

Kos Serani said...

CIK DEH, Ayo...aku suruh tengok apa peribadi aku yg sama dgn my star sign...U tengok bontot aku yg padat mcm Tom Cruise tu ya? Sama ke bontot kuda? ADoiiiiiii

Kos Serani said...

Kak JAH...dah tukar Tagline ker? Dah jadi Tijah lawa la pulak....anyway, thanx for the wish

Kos Serani said...

Mr.Lovess...thanx, walaupun ko bukan yg pertama wish ( Laura yg awal tu ) but I really appreciate it. Datang lah ke KL friday ni, aku belanja makan

Anonymous said...

Kose, rasanya yg paling tepat dgn u yg dia kata u cab be a good COACH tu,sebab tu la u jadi ketua Stacy Frenz yg bagus - AMIRUL

Kos Serani said...

AMIRUL,owh...can be good coach tu, erm...harap2 la coz tugasan mengepalai Stacy Frenz ni bukan kerja yg mudah, hope masin mulut ko tu

Anonymous said...

Happy belated B'day, wish u will success ahead 2010 - Yg pernah bertakhta dihati mu ( love U still )

KLIK KAT SINI KALAU NAK EXTRA MONEY.