Wednesday, April 16, 2008

PERANG KEMPEN STACY AF6

Ini lah lakonan semula "Alamak...terlebih suda........"KALI NI AKU NAK TULIS BLOG AKU DARI SISI SERIUS, SAMA DENGAN USAHA KAMI YG SERIUS BERKEMPEN UTK STACY ( TAPI SEJAK BILA AKU PERNAH TULIS SERIUS KAT BLOG NI ? HE HE HE ). OK LAH...NI ADALAH SEBAHAGIAN DARI STRATEGI KAMI SELAIN PROMO STACY KAT MYSPACE, FRIENDSTER DAN LAMAN BLOG STACY'S FRENZ YG AKU USAHAKAN BERSAMA KAWAN YG BERASAL DARI TAWAU, SABAH...IAITU SAUDARA FIRMAN. MUNGKIN RAMAI YG MERASA PELIK DAN ADA JUGA INGIN TAHU MENGAPA AKU MAHU MENAMBAH KESIBUKKAN KU ( BUKAN BUSY BODY OK ) DGN MENUBUHKAN STACY'S FRENZ.


SEGALANYA BERMULA DGN CHATTING DI sultanmuzaffar.blogspot.com. BILA BORAK2 DGN CHATTERS YG SAMA MENYOKONG STACY...TIBA2 FIRMAN TANYA, XDE KER WEBSITE STACY? LALU AKU TERFIKIR...YA, X YA JUGA. KALAU KAUM KELUARGA STACY ADA KAT KL...BOLEH JUGA BERKEMPEN DAN BUAT FC UTK DIA...TETAPI MEREKA JAUH DI SABAH...SEDANGKAN NADIA SUDAH HAMPIR SEMINGGU ADA BLOG YG DIKENDALIKAN OLEH PENYOKONGNYA JUGA. SO...BERMULA DARI SITU...KAMI TELAH MEMBUKA SATU BLOG KHAS UTK STACY ( DLM MASA YG SAMA...RUPANYA ADA JUGA BLOG YG LAIN SAMBIL2 TULIS DAN BAGI INFO TENTANG STACY ). KIRANYA BAGAI TANGGUNG JAWAB SESAMA DARI SABAH LAH.TAPI JGN X TAU...STACY FRENZ TERDIRI DARI PELBAGAI KAUM DAN DAN KEBANYAKKANNYA DARI SEBELAH SEMENANJUNG.


MENGAPA STACY FRENZ? MENGAPA BUKAN STACY FC? KAMI X NAK ORG RASA ADA JARAK DGN STACY...UMPAMANYA PENYANYI DGN PEMINAT. KAMI MAHU SEMUA RASA DEKAT DGN STACY SO...KAMI PILIH STACY FRENZ. MEMANG SUKAR PERMULAANNYA...DAN HAMPIR PUTUS ASA...TAPI FIRMAN BANYAK MEMBANTU MENJADI MODERATOR MENJAWAB TIAP SOALAN CHATTERS DAN UPDATE BAHAN SERTA INFO MENGENAI STACY DI BLOG DAN AKU PULAK MENJADI MODERATOR DI MYSPACE. MUJUR ADA PENYOKONG STACY YG KEMUDIAN JADI STACY FRENZ DAN MEMBANTU MEMBUKA FRIENDSTER UTK STACY IAITU FADLI @ LEE. CINDY @JAYZ PULAK BANYAK BAGI IDEA DAN MEREKA HEADER.


STACY MEMANG BERTUAH KERANA ADA RAMAI YG BUAT SESUATU UTKNYA TERUTAMA BLOG TANPA RASA INGIN DIBALAS...KERANA SEMUA DGN SATU MISI INGIN MELIHAT STACY BERJAYA. KAMI PUN TERBUKA BEKERJASAMA DAN LINK DGN MANA2 PENYOKONG STACY TANPA RASA INGIN MENDOMINASI....DAN TIDAK TERFIKIR UTK MENJADI PRESIDEN UTK STACY FC...SO...STACY...U ARE BLESS BY GOD.
KAMI HANYA MEMBANTU MEMPROMOSIKAN STACY DAN MENGATUR STRATEGI AGAR KEDUDUKANNYA DI CARTA SENTIASA COMFORT. SELEPAS AF...STACY AKAN DIURUSKAN OLEH MAESTRO FOR SURE...TAPI KAMI GEMBIRA KALAU DIA BERJAYA DAN STACY FRENZ AKAN TERUS MENYOKONG DIA DI LUAR SANA DGN MEMBAWA SEPANDUK DIMANA-MANA SHOW ATAU PERTANDINGAN YG DIA SERTAI.

Ini lah antara peminat Stacy dari berbilang bangsa dan umur
YG MUDA ( tepi kiri ),YG TUA ( tengah ) dan KANAK-KANAK (tepi kanan).

Palsu sangat lakonan semula si Sazrie tu...ni lah akibat kalau X pandai berlakon, bukan jadi " Alamak...terlebih suda..." tapi dah jadi mcm "Oops...I did it again" dah.....


Ayo....kat pagar pun mau letak kain rentang ke bang...?esok sure hilang org buat atap gerai mamak hik hik hikHah...kan cantik kalau tampal kat kereta lepas tu ronda satu KL...minggu depan ke Melaka...bulan depan ke JB. Abis...nak ke Sabah...naik belon?

SEBENARNYA AKU SEBELUM TERLIBAT DLM MODELLING DAN LAKONAN, PERNAH JUGA MENJADI EVENT CO-ORDINATOR UTK D'MOHL EVENT MANAGEMENT. SO SEBAGAI ORG YG PERNAH TAU SELOK BELOK SHOWBIZ INI...AKU DAN KENGKAWAN AKAN MENGATUR STRATEGI SEBAIK MUNGKIN UTK STACY. PADA STACY'S FRENZ PULAK...KAMI BUKAN HANYA SOKONG DAN SOKONG SAHAJA, TAPI KAMI MERANGKA BANYAK ACARA SEPERTI JAMUAN RAMAH MESRA...PERLAWANAN FUTSAL...PERLAWANAN BOWLING DAN PARTY 2GATHER-GATHER...AGAR PERSATUAN KITA ADA MAKNA DAN DAPAT MENGERATKAN SESAMA FRENZ


KLIK KAT SINI KALAU NAK EXTRA MONEY.